+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Youtube’da Video İzlenme Arttırmak İçin Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Youtube’da Video İzlenme Arttırmak İçin Yapılması Gerekenler Nelerdir?

2022-11-03 15:01:16

Youtube’da video izlenme arttırmak başlı başına bir uğraştır. Bu noktada destek arıyorsanız, yazının devamında dikkat etmeniz gerekenlerin anlatıldığı bir listeye erişebileceksiniz. İşte yapmanız gerekenler:

1. Görüntüleme Süresi

Videoları YouTube'da konumlandırmanın ana faktörü, izlenme süresidir. YouTube yeni televizyon olmak istiyor ve bunun için her zaman en fazla sayıda kişinin bağlı olması gerekiyor. Bu nedenle daha fazla izlenen dakika biriktiren video ve kanalları tanıtır ve teşvik eder.

2. Abone Sayısı

Mantıksal olarak çok sayıda takipçisi olan kanalların videoları daha fazla görülüyor ve bu da konumlanmaya yardımcı oluyor.

3. Tam Uzunlukta Videolar

Videolarımı YouTube'da konumlandırmak için mükemmel süre nedir? Bağlı olmak. Önemli olan miktar değil, niteliktir. Ancak, son zamanlarda YouTube'un uzun videoları ödüllendirdiği de doğrudur. Bir saat? İki saatlik video mu? Kesin veri yok ancak videolarınızı daha uzun süre izletirseniz, YouTube yayınlarınızı daha iyi konumlandırarak size bir hediye verecektir.

4. İlk 15 saniye

Videoları YouTube'da konumlandırmak için dikkate alınan önemli bir bilgi parçası, sözde "altın saniyeler"dir.

Bu süre, platformun içeriğin değerli olup olmadığını anlaması için çok önemlidir.

İzleyicilerinizin erken ayrılmaması için neler sunmalısınız?

Soruna veya ihtiyaca odaklanın.

Kendinizi tanıtın ve ne hakkında konuştuğunuzu bildiğinizi gösterin.

Bu videoda bu sorunları çözeceğinizi söyleyin.

Videoları yapılandırın

Hedef kitlenizin mutlak olarak elde tutulmasını sağlamak için videoyu bir sıraya göre yapılandırmanız ve önceki noktanın tutarlılığını korumanız önemlidir.

Kullanıcının Dikkatini Çekin

Videoları YouTube'da konumlandırmak kolay değildir ve iletişim kurmak için belirli beceriler gerektirir. Videolarınızı sıkıcı ve monoton yayınlara dönüştürmeyin. Deneyin, ses efektleri ekleyin, ara sıra komik bir yorum yapın, izleyicilerinizi şaşırtın.

Gönderilerinize Sık Sık Bakın

Videoları YouTube'da konumlandırmanın bir başka çok değerli tekniği de videolarınızla tekrar tekrar olmaktır. Hedef kitleniz sizi bekliyor olacak ve markanıza gerçekten sadıklarsa, onlara istediklerini verme fırsatını kaçırmamalısınız. Ek olarak; SMM Panel hizmetleri ile kanallarınızı hızlı bir şekilde canlandırabileceğiniz, izlenme ve abonelerinizi artırabileceğinizi unutmayın. Böylece hızlı bir şekilde organik büyüme sağlamış olacaksınız.