+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Youtube’da Daha Fazla İzlenme Almak: Kanallarınızı Büyütün

Youtube’da Daha Fazla İzlenme Almak: Kanallarınızı Büyütün

2022-09-17 14:37:23

Youtube’da daha fazla izlenme almak, herkesin hedefidir. YouTube'da sıfırdan başlamak büyük sabır ve özveri gerektirir. Ancak bazı kullanıcılar, çabalarına rağmen istedikleri kadar izlenme elde edemediklerini fark ederler. Burada, YouTube'da daha fazla izlenme elde etmeniz için size bazı ipuçları vereceğiz

İşte bu sosyal ağ üzerinde daha fazla izlenme almanızda yardımcı olacak ipuçları

İçeriğinizi Optimize Edin


Bir YouTube videosunun herhangi bir ekleme yapılmadan sadece bir paylaşım olması gerekmez. Bu video platformu aynı zamanda hashtag kullanır, trendlere sahiptir ve hatta hikayeler yükleyebilirsiniz.

Bu nedenle, yayınlamadan önce videonuz için bir tanıtım yazın ve kapak olarak uygun görseli kullanın. İçeriğinizi optimize etmek için başka pek çok şeyi yapabileceğiniz zaman işleri olduğu gibi bırakmayın.

Kaliteli Videolar Oluşturun

Işıklara, iyi bir mikrofona ve uygun bir düzenleme programına yatırım yapın. Bütçe yeterli değilse, biraz daha ucuz olan ama yine de işe yarayan seçenekleri arayın. Amaç, kullanıcıların beğeneceği ve önerilebileceği kaliteli içerik oluşturmaktır.

İyi Bir Başlık Oluşturun


Başlıklar, içeriğinizin sunumudur, bu nedenle onları hafife almamalısınız. Basit ama ilgi çekici ve videonun içeriğini özetleyen bir başlık bulmaya çalışın. Aklınıza iyi bir seçenek gelmiyorsa, en çok beğendiğiniz alternatiflerin bir listesini çıkarabilir ve en iyisini seçebilirsiniz.

Etiketleri İnceleyin Ve Eğilimleri Analiz Edin

Etiketler, içeriğinizi platformda arayan kullanıcılara çok yardımcı olabilir, bu nedenle onları dikkatlice seçmeniz gerekir.  Ayrıca, trendleri ve YouTube'daki en popüler konuları takip edin.

Youtube'da Tutarlı Olun

YouTube kullanıcıları, beğendikleri kanalları sadakatle takip etme eğilimindedir. Ancak herhangi bir etkinlik belirtisi göstermezlerse, onları hızla takip etmeyi bırakırlar. Sürekli olmanız ve içeriğinizi düzenli olarak güncellemeniz önemlidir.

Kullanıcıları Kanalınızı Takip Etmeye Teşvik Edin

Her videonun başında, önceki bir videoya küçük ve kısa bir atıfta bulunabilirsiniz, bu da kullanıcıyı kanalınızda aramaya yönlendirebilir. Aynı şekilde, videonun sonunda kullanıcıları sizi takip etmeye ve en önemlisi, oynatma listelerinizi incelemeye davet edin.  Bu şekilde, diğer kullanıcıları sizi takip etmeye davet ederken aynı zamanda diğer videolarınızda daha fazla görüntüleme oluşturabileceksiniz.

Ayrıca, SMM Panel hizmetleri ile hızlıca kanallarınızı büyütebilir ve daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.