+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Youtube Videosu Nasıl Keşfete Düşer?

Youtube Videosu Nasıl Keşfete Düşer?

2022-10-07 12:03:49

Tüm youtube yayıncılarının ortak ilgi noktalarından biri olan youtube videosu nasıl keşfete düşer? Konusunu detaylı olarak anlatacağız. Youtube keşfet sayesinde kanallar daha hızlı tanınarak popüler olabilir ve geniş kitlelere hitap edebilir. Bu şekilde kanalların abone sayısı ve etkileşimi de artmış olur. Youtube keşfete düşmek için izlenmesi gereken yöntemler şunlardır;

Etiket Kullanma

Youtube paylaşımlarında etiket kullanımına özen gösterin. Sosyal medya platformlarında kullanılan etiketler belirli konuları tek bir başlık altında toplamaktadır. Youtube paylaşımlarında etiket kullanarak içeriklerinizin görünürlüğünü arttırabilirsiniz.

Keşfete düşmenin en iyi yöntemlerinden biri olan etiket kullanımı, kullanıcıların internette arama yaparken sayfanıza kolaylıkla erişmelerini sağlar. Bu nedenle kullandığınız etiketlerin içeriğinizin konusu ile uyumlu olmasına ve güncel olmasına dikkat edin.

Yüksek Çözünürlüklü Videolar Yapma

Youtube videolarının yüksek çözünürlüğe sahip olması videoların en büyük gereksinimlerinden biridir. Çünkü kullanıcılar mümkün olduğunca HD kalitede video izlemek ister. Bu nedenle yüksek çözünürlükte videolar paylaşarak geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşarak kanalınızın keşfete düşmesini sağlayabilirsiniz.

Özgün Olma

Youtube kanalınızdan paylaşmış olduğunuz içeriklerin özgün olmasını sağlayarak keşfete düşmek için önemli bir adım atabilirsiniz. Youtuber olmanın ilk ve en önemli şartlarından biridir. Özgün olmayan ve başka sayfaların kopyası şeklinde yayınlanan içerikler keşfete düşemez ve kanalınızın popüler olmasını engeller.

Farklı sayfalardan ilham alarak içeriği özgünleştirebilir ve fikir üretebilirsiniz. Ayrıca paylaştığınız içeriklerin aynısını tekrar çekmemenizde önemli bir kriterdir. Kullanıcılar aynı videoları tekrar tekrar görüntülemek istemeyecekleri için bu durum kendilerine sıkıcı gelebilir ve kanalınıza olan ilgilerini düşürebilir.

Düzenli Videolar Paylaşma

Youtube keşfete düşmenin en önemli yollarından biri de düzenli aralıklarla içerik paylaşımıdır. Çok sık ya da çok seyrek paylaşım yapmayın. Kullanıcıların ilgisini çekebilecek aralıklarda paylaşım yapmaya özen göstermeniz gerekir.

Hizmet Satın Alma

Youtube keşfete düşmek ya da diğer sosyal medya platformlarından da keşfete düşmek için en sık tercih edilen yöntemlerden biri takipçi satın almaktır. Videolarınızın daha çok kişi tarafından görüntülenmesi ve beğeni alması keşfete düşmeniz için büyük bir olanak sağlar.