+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
YouTube Reklamsız Video Nasıl İzlenir?

YouTube Reklamsız Video Nasıl İzlenir?

Hemen herkes tarafından kullanılan youtube platformu milyonlarca insanın video izlemek, müzik dinlemek hatta yemek yapmak gibi pek çok alanda videolar içeriyor. Milyonlarca kullanıcının kullandığı video platformu youtube de merak edilen youtube reklamsız video nasıl izlenir? İzlediğimiz videolar da anlık reklamlarla karşılaşmak çoğu insanın hoşuna gitmeyen bir durum peki reklamsız video nasıl izlenir?

YouTube Reklamsız Video Nasıl İzlenir?

Youtube birkaç yıldır başlattığı youtube premium özelliği ile kullanıcıların seyir keyfini bozmadan reklamsız video izlemek ve müzik dinlemek gibi pek çok durumda reklamlar ile karşılaşmamasını sağlıyor.

YouTube Premium Nedir?

Youtube premium milyonlar insanın reklamsız video izlemesini sağlayan bir abonelik sistemidir. Youtube premium uygun fiyatlarıyla seyir keyfinizi bozmadan rahatlıkla videolarınızı izlemek için en iyi yol olabilir.

YouTube Premium Deneme

Youtube premium deneme sürümü kullanıcıların denemesi için 1 aylık süre ile ücretsiz kullanmalarını sağlar. Kullanıcıların ücretsiz deneme sürelerinin sona ermesine 1 hafta kala hatırlatma yapılır.

YouTube Premium Özellikleri

Youtube premium özelliklerinden bir tanesi de youtube müzik ile telefonunuzun arka planında rahatlıkla müziklerinizi dinleyebilirsiniz. Video indirmek için youtube premium özelliği oldukça kullanışlı istediğiniz zaman rahatlıkla indirdiğiniz videoları izleyebilir, müziklerinizi dinleyebilirsiniz.

YouTube Premium Abonelik İşlemi

Youtube premium kolayca abonelik oluşturabilirsiniz. Öncelikle youtube hesabı oluşturmanız gerekmektedir, youtube hesabınızı oluşturduktan sonra sağ üste bulunan youtube kullanıcı profilinize tıklayınız. Karşınıza çıkan iki seçenek olacaktır bunlardan bir tanesi youtube premium diğeri ise youtube müzik platformu olacaktır. Youtube premium aboneliği satın alma işlemleri daha fazla bilgi edinin bağlantısına tıkladığınız da karşınıza çıkan ekrandan abonelik adımlarını takip ederek kolayca abone olabilirsiniz.

YouTube Abonelik Seçenekleri

Youtube abonelik seçenekleri 3 ayrı seçenekten oluşmaktadır. Bireysel kullanım için youtube bireysel ile yıllık plan edinebilirsiniz. Aile kullanımı abonelik seçeneği ile 5 aile üyesini ekleyebilir 1 aylık ücretsiz deneme süresiyle kullanıma başlayabilirsiniz. Gençler arasında popüler olan youtube öğrencileri yalnız bırakmıyor 1 aylık ücretsiz deneme sürümüyle beraber öğrenci planı edinerek uygun fiyatlı youtube premium aboneliklerini kullanmaya başlayabilir ve reklamsız videoların keyfine varabilir.

Youtube premium abonelikleriyle kullanıcılarını reklamsız video keyfi sürebilmeleri açısından oldukça kullanışlı ve uygun fiyatlı abonelik planlarıyla kullanıcılarıyla buluşuyor.