+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Youtube Premium Nedir? Avantajları Nelerdir?

Youtube Premium Nedir? Avantajları Nelerdir?

2022-10-21 13:33:39

Milyarlarca kullanıcısı olan Youtube, kullanıcıları için özel olarak geliştirdiği Youtube Premium nedir? Avantajları nelerdir? Her zaman merak ediliyor. Sunulan sistem sayesinde her kullanıcının tüm videoları daha rahat bir şekilde izlendiği belirtiliyor. Premium üyeliği hakkını kazanmak isteyenler, ufak bir ödeme karşılığında sistemi hiçbir problem yaşamadan kullanabilirler. İşte merak edilen konu ile alakalı diğer tüm bilgiler.

Youtube Premium Nedir?

Tamamen kullanıcıların rahatlığı için sunulan önemli bir sistemdir. Bu şekilde videoların daha sağlıklı olarak izlenmesi sağlanır. Videolar arasında gösterilen çeşitli reklamların kalkması ile birlikte daha keyifli şekilde izlenim gerçekleşir. Reklamsız video dışında çeşitli filmlerin ve belgesellerin orijinallerine erişilebilir.

Youtube Premium Ne İşe Yarar?

Premium üyeliği olan kişiler tüm videoları reklamsız şekilde özgürce izleyebiliyor. Videoların arasında katılan reklamlar Premium üyeliğinde tamamen ortadan kaldırıldığı için zaman kaybı yaşanmıyor. Dileyen kullanıcılar üyelikleri sayesinde videoları cihaz içerisine problem yaşamadan indirebilirler. Sistemin ana amacı videolar keyifle izlenirken araya reklam girmemesidir.

Youtube Premium Avantajları

Premium üyeliğin avantajları şu şekilde sıralanabilir:

Arka planda oynatma.

Telefona, tablete veya bilgisayara video indirme.

Çevrimdışı video izleme.

Youtube orijinal içeriklerine erişme.

Reklamsız video izleme.

Ayrıca Premium üyesi olanlar Youtube müzik özelliklerine de erişebilir.

Youtube Premium Ne Kadar?

Youtube Premium üyesi olmak isteyenler için 1 ay boyunca ücretsiz deneme şansı sunuluyor. Deneme süresinden faydalanan kişiler için deneme süresinden 7 gün önce hatırlatmak yapılır. Hatırlatma ile birlikte Premium için devam etmek isteyenler ödeme gerçekleştirir. Devam etmek istemeyenler ise iptal işlemini yapar. Deneme süresi ardından her ay boyunca 16,99 TL ödeme istenir. Ödemenin karşılığında bahsedilen tüm özelliklerden hiçbir problem yaşamadan yararlanılabilir.

Youtube Premium Nasıl İptal Edilir?

Premium üyeliklerini iptal etmek isteyen kişiler şu adımları takıp etmelidir:

Profil resmine tıklanır.

Ücretli üyeliklere tıklanır.

İptal et kısmına tıklanır.

İptal etme nedeni seçildikten sonra ileri butonuna tıklanır.

Son adım olarak evet, iptal et üzerine tıklanır. Bu şekilde ücretli Youtube Premium üyeliği sorun yaşanmadan sonlandırılmış olacaktır.