+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Youtube Keşfet Engeli Yediğimi Nasıl Anlarım?

Youtube Keşfet Engeli Yediğimi Nasıl Anlarım?

Günümüzde birçok kişi için video yayıncılığı önemli bir maddi geçim kaynağı haline gelmiştir. Videoların yayınlanarak izleme ve görüntülenme başına ücretlerin kazanıldığı sitelerden en ünlüleri ise youtube sitesidir. Youtube sitesinde daha fazla izlenme almanız için keşfet sayfasına düşerek ana sayfaya çıkmanız gereklidir. Kanalınıza uzun zamandır yeni ziyaretçi gelmiyorsa ve abone kazanmada eksiklikler yaşıyorsanız keşfet engeli ile karşılaşmış olabilirsiniz. Siz de youtube keşfet engeli yediğimi nasıl anlarım? Sorusunu soruyorsanız bu yazımızda sizlere detaylı bilgiler vereceğiz.

Keşfet Engellemesi Aldığınızı Nasıl Anlarsınız?

Kanala yüklediğiniz videoların izleme sayısı kanalınızın abone sayısını geçmiyorsa, benzersiz izleyici sayınız düştüyse kanalınız muhtemelen keşfet engeli ile karşı karşıyadır.

Keşfet engeli ile karşılaşmamak için neler yapılmalıdır, detaylıca bakıldığında;

  • Telif konusunda son derece dikkat edilmelidir,
  • İçerik hırsızlığı yapılmamalıdır,
  • Cinsellik ve uygunsuz görüntüler olmamalıdır,
  • Etik kurallara dikkat edilmelidir,
  • Mahkeme kararına maruz kalınmamalıdır,

Tüm bu durumlar yaşanmadı ise sizler de youtube genel merkezine mail atarak durumun gidişatı hakkında şikayetinizi iletebilirsiniz. Sitenin görevlendirdiği çözüm masası yetkilileri sizlere en kısa sürede dönüş yapacaktır.

Keşfet Sayfasına Nasıl Çıkılır?

Sitenin algoritması öncelikle sizin kanalınızı konumlar. Kanalınız eğitim, yaşam, magazin, hobi kanalları gruplarına alınarak bu grup izleyicilerine önerilir. Bir konu belirleyerek o konu üzerinden içerik üretip yayınlamanız sitenin algoritması tarafından fark edilmenizi sağlayacaktır. Site sizi grupladıktan sonra o grubun izleyicilerine sürekli önerecek ve size yeni izleyiciler çekecektir.

Keşfet Sayfasında Videolarım En Hızlı Şekilde Nasıl Görülür?

Yayınladığınız içeriğe uygun etiketler kullanarak videonuzu keşfet sayfasına çıkarabilir ve böylelikle daha fazla kişi tarafından izlenme şansı elde edebilirsiniz.

Youtube Para Kazanma Özelliği Nasıl Aktif Hale Gelmektedir?

Yayınladığınız içerikler oldukça sevilip izlendikçe sizler de yüksek tutarlar da paralar kazanabilirsiniz. Keşfet sayfasına çıkmak yeni görüntülenmeler almak için oldukça önemlidir. Kanalınızın son bir yıl içerisinde dört bin saat izlenmiş ve bin aboneyi geçmiş olması gerekir. Bu şartları sağlayan kanalların para kazanma özellikleri aktif hale gelir ve videoları tıklandıkça ve izlendikçe para kazanmaya devam ederler.