+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Youtube Aboneler İle Etkileşim Kurma İpuçları

Youtube Aboneler İle Etkileşim Kurma İpuçları

2022-09-17 14:53:37

Youtube aboneler ile etkileşim kurma ipuçları ile takipçilerinizle bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Diğer YouTube kullanıcılarıyla etkileşime başlamadan önce, hangi segmentte olduğunuzu bilmeniz gerekir. Bu yazımızda, Youtube takipçileriniz ile etkileşime dair önemli ipuçları hakkında bilgi edinebileceksiniz.

Takipçi Sayınızı Analiz Edin

Abonelerinizle bir etkileşime başlamak için binlerce veya milyonlarca takipçiye sahip olmanız gerekmez. Aslında, küçük toplulukların çok büyük olanlara göre daha verimli iletişim pencereleri açma olasılığı daha yüksektir.

Yani takipçi sayınız buna izin veriyorsa, içeriğinizde kimin daha becerikli olduğunu görebilir ve önce onlarla etkileşime geçebilirsiniz.

Etkileşimlere Yanıt Verin

Çoğu durumda, etkileşimler içerik oluşturucu ile değil, takipçiyle başlar. Ancak takipçilerinizin YouTube'daki yorumlarını okuduğunuzu ve fikirlerine değer verdiğinizi bilmeleri çok önemlidir.

Videolarınıza bıraktıkları yorumları yanıtlamak için bir dakikanızı ayırın veya beğenerek tepki verin. Bu basit ama etkili etkileşim türü, YouTube'da en çok kullanılanlardan biridir.

Sizinle İletişim Kurabilecekleri Bir E-Posta Ekleyin

Bu seçenek öncekinden çok daha az yaygındır, ancak bazı kullanıcılar, takipçilerinin iletişim kurabileceği bir e-posta yayınlar.

Bu alternatifi en çok kullananlar, genellikle ticari konulara adanmış veya hizmetlerini bir komisyon aracılığıyla sunan kanallardır. Bu seçeneği seçerseniz, yalnızca YouTube için kullandığınız bir e-posta oluşturduğunuzdan ve kişisel e-postanızı asla yayınlamadığınızdan emin olun.

"Topluluk" İşlevini Kullanın

YouTube'un bir sohbet veya doğrudan mesaj hizmeti olmamasına rağmen, topluluklar oluşturmanıza, katılmanıza ve onlarla etkileşim kurmanıza olanak tanıyan bir hizmeti vardır. İçerik oluşturucular, bu toplulukları yönetenlerdir, takipçiler ise onlara katılabilir.

İçerik oluşturucu isterse anket başlatabilir, bir yorum dizisi açabilir, fikirlerini paylaşabilir veya takipçileriyle doğrudan etkileşime girebilir.

Diğer Sosyal Ağlarınıza Bir Bağlantı Gönderin

YouTube gibi çok popüler ve sosyal ağlar söz konusu olduğunda, bu video platformunun Instagram, Facebook veya Twitter gibi diğer sitelerin yanına yerleştirilmesi olağandır. Ancak, YouTube bir sosyal ağ değildir ve bir sosyal ağ olarak işlev görmemektedir. Takipçilerinizle daha fazla etkileşim kurmak için yapabileceğiniz şey, etkileşimin daha kolay ve daha rahat olduğu sosyal ağlardaki diğer profillerinize yönlendiren bağlantılar bırakmaktır.

Bu yöntemlere ek olarak SMM Panel hizmetleri ile kanallarınızı kolayca büyütebilirsiniz.