+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Whatsapp Durumuna Gizlice Nasıl Bakılır? 

Whatsapp Durumuna Gizlice Nasıl Bakılır? 

2022-10-09 10:06:23

Whatsapp durumu kişilerin sadece rehberinde ekli olanlar tarafından görüldüğü ve yalnızca 24 saat kalabilen bir çeşit anlık hareketi ifade etmektedir.

Bu hareketi whatsapp uygulamasına giriş yaptıktan sonra durum yazan sekme üzerinden görebilmek mümkündür. Kimileri durumu gördüğünü karşı kullanıcının bilmesini istemez. Peki, whatsapp durumuna gizlice nasıl bakılır? Kısaca bir göz atalım.

Program Kullanmadan Whatsapp Durum Bilgisine Gizlice Ulaşmak

İlk olarak kullanmış olduğunuz cihazdan whatsapp uygulamasına giriş yapın ve ayarlar sekmesine girin. Burada karşınıza çıkan hesap butonuna tıklayarak gizlilik adlı sekmeye giriş yapın.

Gizlilik kısmına girdiğinizde ekranın alt kısmında okundu bilgisi karşınıza çıkacaktır. Okundu bilgisinin aktifliğini kapatırsanız görmüş olduğunuz tüm durumlardan karşı tarafın asla haberi olmayacaktır.

Fakat hikayeyi gördükten sonra okundu bilgisini hemen açarsanız, karşı taraf sizlerin durum güncellemesini görmüş olduğunuzu fark eder. Bu sebepten dolayı durum 24 saatlik süre içerisinde ortadan kalkana kadar okundu bilgisini açmamalısınız.

Dosya Sistemi İçerisinden Durum Görüntüleme

Eğer ki cihazınız android ise bu durumu halletmeniz oldukça kolay olacaktır. Google play üzerinden amaze file manager adlı programı cihazınıza indirip kurarak çok rahat bir şekilde durumlara ulaşabilirsiniz.

Sadece burada yer alan fotoğrafların kendi whatsapp uygulamanızda görüldüğü gibi canlı bir görüntü oluşturmayacağını bilmelisiniz.

Amaze File Manager Uygulamasının Kullanışı

Uygulamayı cihaza indirip açtıktan sonra ayarlar kısmına tıklayın. Burada karşınıza çıkan gizli dosyaları göster butonuna basın. Karşınıza çıkan sayfada telefonunuzda yer alan durum fotoğraflarına ait dosyalar çıkacak.

İşte burada görmek istediğiniz tüm durumları rahatça açarak inceleyebilirsiniz. Bu uygulamayı kullanmanın en büyük avantajı whatsapp uygulaması içerisinde mesajlaşma esnasında okundu bilgisinin daima kullanıma açık olacağıdır.

Aksi taktirdi okundu bilgisi kapatıldığında karşı taraf sizin mavi tik yapıp yapmadığınıza erişme hakkına sahip olmayacaktır.

Gizliliği Yitirmeyin

Birçok uygulama whatsapp güncel durumlarına gizliden bakılabildiğini iddia etmektedir. Fakat uygulamaların çoğunda vermiş olduğunuz bazı onaylar aslında sizin mesajlarınızın üçüncü kişilere de ulaşmasını sağlamaktadır. Bu yüzden dolayı her uygulamaya inanamamalı ve gizliliğinizi kontrol altında tutabilmek için bildiğiniz doğal yollardan sorununuzu çözmeye çalışmalısınız.