+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Vimeo Video Nasıl Yüklenir?

Vimeo Video Nasıl Yüklenir?

2022-12-21 15:03:44


  • Vimeo Video Nasıl Yüklenir?

    Vimeo üyeliğini başarılı şekilde yerine getiren kullanıcılar, Vimeo video nasıl yüklenir? Konusunu araştırmak durumundadır. Vimeo üyelik işlemleri, uygulamanın kullanışlı ve basit ara yüzü ile kolayca birkaç dakikada yerine getirilebilmektedir. Mobil cihazlarda cihazlarda da kullanılabilir olması, uygulamaya kolaylık sağlamaktadır. 
    Kullanıcı üyelik işlemleri için first and last name sekmesini tıklayarak, üyelik formunda e-posta adresini, kullanıcı ismini, şifre belirleyerek işlemleri yerine getirir. Standart üyelik için üyelik işlemleri tamamlanırken No thanks ikonunun seçilmesi yeterli olacaktır. 
    Üyelerin Vimeo uygulamasına video yüklemeleri için, kullanıcı şifre işlemleri ile sisteme giriş yapmaları, choose a file toupload seçeneğini kullanmaları gerekir. Bu bölümde dosyanın seçileceği bölümler yer alır. Kullanıcı daha önce hazırlamış olduğu videoları sisteme yüklemeye başlar. Video yüklemesi tamamlandıktan sonra, Goto video seçeneği ile işlemi tamamlar. Kullanıcının içeriği kısa süre içerisinde yayına alınır.

    Vimeo Hangi Video Formatlarını Destekler? 

    Vimeo uygulamasında birçok video formatına izin verilir. Kullanıcı Vimeo kuralları çerçevesinde yayınlayacağı video formatını kendisi belirler. Vimeo uygulamasında;
    • MP4 video formatı,
    • FLV video formatı,
    • MOV video formatı,
    • MKV video formatı,
    • M4V video formatı,
    • WMV video formatı,
    • AVI video formatı
    Gibi birçok video formatı kullanılır. Uygulama ayrıca çevrimiçi sıkıştırma aracıda, kullanıcılara kolaylık sağlar.

    Vimeo Uygulamasına Ne Kadar Video Yüklenebilir? 

    Vimeo kullanıcı tercihlerine göre video yüklemelerin sınırlarını genişletmiştir. Standart kullanıcılar haftalık 500 MB video, toplamda 5 GB depolama alanı kullanırlar. Video kalitesi 720p HD ile ile sınırlandırılmıştır. Vimeo Plus üyeler haftalık 5 GB yükleme hakkına sahiptir. Profesyonel kullanıcılar için haftalık 20 GB, yıllık 1 TB video yükleme alanı sağlanmıştır. Ticari üyeler için 5 TB video kullanma alanına sahiptir. Ticari üyelerin ayrıca 10 ekip üyesi paylaşımlı videolar oluşturabilir.

    Vimeo Video Yüklemek Ücretli Mi? 

    Vimeo üyelik işlemleri sırasında ücret talep etmez. Standart üyeler hiçbir ücret ödemeden haftalık 500 MB video alanını kullanırlar. Bu alan yetersiz olduğu durumlarda kullanıcı üyeliğini yükseltmek durumundadır. Yayıncılar Vimeo Plus üyeliğine aylık 7 dolar ödeyerek, bu üyeliğin avantajlarından faydalanırlar. Sınırları biraz daha genişletilmiş olan Profesyonel üyelik için ayda 20 dolar ödenmesi yeterli olacaktır. Ticari üyelik alacak kullanıcılar aylık 50 dolarla 5 TB alan kazanırlar.

    Vimeo Video Yüksek Çözünürlüklü Videoları Destekler Mi? 

    Vimeo bünyesinde yüksek teknolojiyi barındırmaktadır. Kaliteden ödün vermeyen Vimeo HDR ve 8K yüksek kalitede videolar ile uyumlu çalışmaktadır. İzleyicilerin cihazlarının desteklemesi durumunda, yüksek kaliteli videoları izleme imkanı bulunur. Vimeo video özellikleri 10 bit ve 1 milyon renkte görüntüleri kolayca çözümler.

    Vimeo Video Ne Kadar Sürede Yüklenir?

    Vimeo videolarının yüklenme süresi, videonun çözünürlüğüne, videonun süresine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Uygulamanın sıkıştırma özelliği kullanıcıların daha kısa sürede video yüklemesine yardımcı olur.