+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Vimeo Hesabı Nasıl Kapatılır?

Vimeo Hesabı Nasıl Kapatılır?

2023-01-25 10:50:22

Vimeo Hesabı Nasıl Kapatılır?


2004 yılının Kasım ayında kurulan bu sitenin iki lideri bulunmaktadır. Bu sitenin liderleri Zach Klein ve Jake Lodwick'tir. Bu sitenin amacı yüksek kaliteye sahip olan ve profesyonellerin dikkatini çekecek tarzda yüklemektir. Her video tarzını ve türünü siteye kabul etmeyen bu uygulama daha elit videoları kabul ediyor. Aylık ziyaretçi durumu 170 milyonun üstünde olan bu uygulama çok ilgi çekiyor. 100 milyon sayısına yakında üyesi bulunuyor. Ama sizler vimeo hesabınızı silmek istiyor ama vimeo hesabı nasıl kapatılır? sorusuna cevap arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Vimeo Hesabı Kapatma


Büyük bir video yükleme platformu olan vimeo uygulamasının aylık ziyaretçi kapasitesi çok yüksek olmakla beraber bulunan üye sayısı oldukça fazladır. Peki vimeo hesabı nasıl kapatılır? Vimeo hesabını kapatmak için aşağıdaki adımları izleyiniz. Bu adımlar sırasıyla;

Vimeo uygulamasına giriniz


  • Vimeo uygulamasında ''Me'' yazısının üstüne tıklayın
  • Önünüze açılan yerde ''My Settings'' linkine giriş yapın
  • Ardından ''delete your account? '' linkine giriniz
  • Sonraki adımda şifrenizi girin
  • Ardından ''Delete Account'' butonuna basın ve hesabınızı silin

Vimeo hesabınızı kapatmak için yukarıdaki adımları sırasıyla yapmanız yeterli olacaktır.

Vimeo Ne Zaman Kuruldu?

Vimeo uygulaması 2004 yılında Kasım ayında kurulmuştur. Çok eski zamanda kurulan bu platform günümüzde yüksek kaliteli videoları ile yayınlanmaya devam ediyor. Her tarz videoyu kabul etmeyen bu platform videolar konusunda seçici davranıyor. Yüksek kaliteli videoları ile bilinen bu platform hala popülerliğini korumaya devam ediyor.

Vimeo Kullanımı Nasılır?

Vimeo uygulaması hem video izlemek hem de video yüklemek için kullanılabilir bir uygulamadır. Vimeo uygulamasını sadece video izlemek için kullanacaksınız uygulamaya üye olmanıza gerek yoktur. Ama uygulamayı video yüklemek için kullanacaksanız üye olup öyle devam etmeniz gerekiyor. Vimeo uygulaması her tarz videoyu kabul etmeyen yüksek kaliteli videoları kabul eden bir uygulamadır. Vimeo uygulamasının günde yükleme sınırı bulunur. Uygulamaya yüklediğiniz videoları da istediğiniz zaman silebilirsiniz.

Vimeo Uygulamasının Amacı Nedir?

Vimeo'nun öncelikli amacı yüksek profesyonelliğe sahip yüksek kaliteli videoları hesabına almak. Ardından bu yüksek profesyonelliğe ve yüksek kaliteye sahip videoları profesyonel insanlara iletebilmek. Bunu başarabilen vimeo uygulaması çok yüksek sayıda ziyaretçi sayısına sahiptir. 150 ülkede kullanıma açık olan bu uygulama aylık 170 milyon sayısı civarında ziyaretçiye sahiptir. 100 milyon sayısı civarında da üye sayısı vardır.

Vimeo Uygulamasının Liderleri Kimdir?

Çok büyük bir kitleye ve üye sayısına sahip olan vimeo uygulaması 2044 yılının kasım ayında kurulmuştur. Çok eskilerden bugüne gelen vimeo uygulaması yüksek kaliteli videolarını sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Video seçimi konusunda oldukça seçici ve hassas davranan bu uygulamanın iki tane lideri vardır. Bu liderlerden birisi Zach Klein'dir. Diğer liderin adı da Jake Ladwick'tir