+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Twitter'da Pazarlama Araçları – Nasıl Kullanılmalı?

Twitter'da Pazarlama Araçları – Nasıl Kullanılmalı?

2022-09-25 13:19:53

Twitter'da pazarlama araçları doğru kullanıldıklarında etkili sonuçlar sağlarlar. Hesabınızı daha iyi yönetmenize yardımcı olabilecek birçok sosyal medya aracı vardır. Bu araçlar, basit olmalarının yanı sıra, tweetlerinizi akıllıca planlamanıza, içeriği izlemenize ve cevapları vermenize yardımcı olacak. En iyi aracı seçme kararı, sizin veya markanızın hedeflerine bağlıdır.

Twitter Pazarlamasında Bazı Yararlı Araçlar

Daha önce de belirtildiği gibi, Twitter pazarlamasında çalışmak için sayısız araç var. Aşağıda inceleyeceğimizler en spesifik ve günceller arasındadır. Genel özelliklerini ve size sağlayabilecekleri faydaları sunuyoruz.

Divong.Com

Twitter'da pazarlamaya başlıyorsanız ve içerik yönetimi ve pazarlamaya yatırım yapmak istiyorsanız, bu ideal bir araçtır. Nispeten ucuz çeşitli planları vardır. Kullanımı kolaydır. Birden çok hesabı yönetebilir ve birçok içerik planı yapabilirsiniz.

Tarayıcı ve cep telefonu uygulaması aracılığıyla istediğiniz yerde içerik oluşturabilir ve planlayabilirsiniz.

Birden çok Twitter ve diğer ağ hesaplarını yönetebilen basit bir platformdur.

Kendi gönderi programınızı belirleyerek gönderilerinizi otomatik olarak planlayabilirsiniz.

Hootsuite

Bu araç, pazarlama faaliyetleriniz birkaç Twitter hesabı gerektiriyorsa veya sosyal ağlarınızı birden fazla kişi yönetiyorsa uygundur. Çok popüler ama daha pahalı. Ancak, programlaması otomatik olduğu için edinmeye değer, geniş bir entegrasyon ağına ve çok özel analitiklere sahip.

Hootsuite, ekipler arasında işbirliğini kolaylaştırır. İçerik atamak, iş akışlarını onaylamak ve geri bildirimleri cevaplarla veya gözlemlerle paylaşmak için özeldir. Kişisel Twitter mesajlarınızın listesini bir gelen kutusunda sunun. Görevleri ayarlayabilir ve bitmişlerse işaretleyebilirsiniz.

Gönderilerinizi otomatik olarak planlayabilirsiniz.

Reklam planları yapabilir ve bunları finanse edebilirsiniz.

Kendi panelinizden yeni içerik oluşturabilirsiniz.

Tweetdeck

Twitter pazarlamasında yeniyseniz, bu araç size yardımcı olmak için yapılmıştır. Burada gözden geçirilenlerin en basiti. Twitter pazarlamasında yeni olan tüm kullanıcılar, girişimciler veya küçük şirketler için yararlıdır.

TweetDeck'in arayüzü Twitter'ın arayüzüne çok benziyor, bu nedenle kullanıcının onu kullanması zor değil. Birden fazla işlevi çok basit bir şekilde gerçekleştirebilir. Yayınlayabilir, yayınları izleyebilir, içeriği planlayabilir, düzenleyebilir, anahtar sözcükler veya multimedya içeriği arayabilirsiniz.

Aynı panelden birkaç Twitter hesabını yönetir ve ilişkilendirir.

İçeriği sütunlar halinde düzenleyin ve farklı kriterlere göre sınıflandırın.

Hedef kitlenizi segmentlere ayırmanıza olanak sağlar.

Ayrıca SMM Panel servisleri ile sayfalarınızın erişimini kolayca artırabileceğinizi unutmayın.