+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Twitter’da Etkileşim Almak: Altın Değerindeki İpuçları

Twitter’da Etkileşim Almak: Altın Değerindeki İpuçları

2022-09-17 14:42:36

Twitter’da etkileşim almak, iyi bir planlama ile kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Twitter'da başlıyorsanız veya zaten bir hesabınız varsa, muhtemelen etkileşim kurmanın tamamen kolay olmadığını fark etmişsinizdir. Öyleyse, Twitter'da nasıl yorum kazanacağınızı merak ediyorsanız , işte ihtiyacınız olan cevaplar.

Takipçilerinizi Etkileşime Davet Edin

Tweetleriniz çok sıkı, çok kısa ise veya görüşe yer bırakmıyorsa, takipçileriniz sizinle yorum yoluyla konuşamayacaklarını düşüneceklerdir. Bu anlamda, etkileşim istiyorsanız, yayınlarınızın daha açık olması, okuyucularınızın fikirlerini bilmekle ilgilendiğinizi ima etmelidir.

Anketler Oluşturun Ve İleti Dizileri Geliştirin

Anketler, takipçilerinizin bazı konular hakkında düşüncelerini bilmek için harika bir yoldur. Başarılı anketler genellikle birden fazla yorum alır ve gelecek için bir sohbet başlatıcı olur. Sıralı Tweet’ler etkileşim için çok yararlıdır. İçlerinde hikayeler anlatabilir, fikir verebilir veya önemli bilgileri aktarabilirsiniz.

Başkalarının Gönderilerine Yorum Yapın

Twitter'da, çoğu zaman kullanıcılar birbirlerini tanımadıkları için birbirleriyle etkileşimde bulunmazlar. Daha fazla insana ulaşmak istiyorsanız, fark edilmelisiniz ve bunu yapmanın bir yolu da diğer gönderilere yorum yapmaktır.

Diğer Tweetlerin yorum bölümünde takipçi kazanabilir ve etkileşim sayınızı artıran sohbetler başlatabilirsiniz.

 Size Cevap Verirlerse, Cevaplayın

Hiçbir şey birisine sadece görmezden gelinmesi için yorum bırakmaktan daha cesaret kırıcı olamaz Gönderilerinizde yorumlar olduğunu görürseniz, kısa bir cevap olsa bile onlara cevap vermek için biraz zaman ayırın. Bunu yaparsanız takipçileriniz onların fikirlerine dikkat ettiğinizi görecektir.

Ancak, yapmazsanız ve yorumların gitmesine izin verirseniz, yalnızca etkileşimlerinizi değil, değerli takipçilerinizi de kaybedebilirsiniz.

Gönderi Sayısı Konusunda Aşırıya Kaçmayın

Çok sayıda gönderi sahibi olmak, çok etkileşim alacağınız anlamına gelmez. Bu nedenle günlük Tweet sayınıza dikkat etmelisiniz. Abartırsanız takipçileriniz sizi takip etmeyi bırakabilir, böylece beğeni ve yorumlarınızı kaybedersiniz.

Trendlerden Haberdar Olun

Tweet’lerinizin görünür olmasını ve benzer yayınlar denizinde kaybolmamasını istiyorsanız, hashtag kullanmalı ve trendlerden haberdar olmalısınız. Günün konuları arasında görünen bir Tweet, herhangi bir popüler konuyla ilgili olmayan bir Tweet'e göre daha fazla yorum alma şansına sahiptir. Bu yöntemleri deneyip, ek olarak SMM Panel hizmetlerinden yararlandığınız taktirde profilinizi hiç olmadığı kadar büyütme şansına sahip olabilirsiniz.