+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Twitter Şifre Sıfırlama – Twitter Şifremi Unuttum

Twitter Şifre Sıfırlama – Twitter Şifremi Unuttum

2022-09-15 14:36:13

Twitter şifre sıfırlama yapmak isteyen kullanıcıların tekrar yeni parola alarak hesaplarını kurtarması mümkün. Twitter; kurumların ve şahsi kullanıcıların aktif olarak girdikleri, popüler olarak kullandıkları, teknoloji devleri arasında yer edinen ve sosyal medya denilen bu mecrada kendini gösteren ve tercih edilen platformlar arasına girmiştir.

Twitter Şifre Sıfırlama Adımları Nelerdir?

Fikirlerinizi fotoğraf ve video aracılığı ile paylaşmaya olanak sağlayan 140 karakter sınırı bulunan sosyal medya mecrasıdır. Kullanıcı olabilmek için üye olurken şahsa ait e-posta adresi olması gerekli. Bu e-posta adresiyle şifre değiştirme ya da sıfırlama yapılabilmekte. Eğer kullanıcı adınızı ya da şifrenizi bilmemeniz durumunda ya da uzun süre hesabınıza giriş yapmamanız, unutmanız ve ya hesabınızın kırılması gibi aksilikler halinde sisteme giriş yapmanız zorlaşır.

Twitter eski şifreyi paylaşmaz bu nedenle de unutulan şifre sıfırlanmalıdır. Böyle durumlarla karşılaşıldığında uygulamaya tekrar erişebilmek için birkaç basamaktan geçmek gerekiyor. Twitter şifrelerini unutan kullanıcılar tekrar nasıl girip yapacaklarını merak etmektedirler. Hesaba yeniden erişmek için iki yoldan biri izlenmesi gerekir. Cep telefonu numaranıza veya e-posta adresinize gelecek olan kod kullanılır. Eğer Twitter hesabı açarken şahsi cep telefonu kullanıldıysa, SMS ile şifre yenileme/sıfırlama yöntemi kullanılır.

SMS kodu bazen birkaç dakika içinde gelebilir, beklenmeli.  Şifre sıfırlamada cep telefonu numaranızı kullanmak istenildiği belirtilmeli. Telefon seçeneği kullanıldığında sistem sayfaya yönlendirerek 6 haneli olan 15 dakika geçerli olan kodu gönderir. İlgili alana yazılır ve gönder seçeneğine tıklanarak işlem gerçekleştirilir.

Bu aşamadan sonra şifre değiştirme linkine yönlendirilerek takip edilir. Bu işlemi tercih ederseniz çok daha hızlı sonuç alınacaktır. Cep telefonu numarası kayıtlı değilse e-posta yolu ile sıfırlama yapılabilir. Öncelikle akıllı telefon ya da bilgisayarınızdan Twitter uygulamasını açarak ardından yönergeleri takip etmek gerekiyor.

Güvenli Şifre Oluşturmak

Twitter giriş bölümünde şifrenin altında yer alan ‘şifreni mi unuttun?’ seçeneğine tıklanmalı ve ardından Twitter kullanıcı adı veya e-posta adresi girilmelidir. Böylelikle kayıtlı e-posta adresine gelen sıfırlama bağlantısı tıklanarak yeni şifre belirlenebilmekte. Belirlediğiniz şifre; harf, rakam, noktalama işaretlerine dikkat edilerek seçilirse yüksek korumalı şifre elde edilmiş olur. Olası durumlara karşı önlem alınmış olacaktır.

Bu bilgilere ek olarak, Twitter hesabınıza gerçek Türk takipçiler almak istiyorsanız, SMM Panel hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.