+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Twitter Gönderileri İçin Görsel Boyutları Nelerdir?

Twitter Gönderileri İçin Görsel Boyutları Nelerdir?

Bir sosyal ağda yayın yapmadan önce dikkate alınması gereken birkaç unsur vardır. Bu unsurlardan biri görüntüdür. Görüntü, insanların psikolojisine müdahale edebilen ve onları yayına daha fazla dâhil etmelerine yol açan bir kaynaktır. Bu nedenle, bu seçim, gönderinizin performansında temel bir öneme sahiptir.

Bununla birlikte, herhangi bir görüntüyü kullanmaktan daha önemli olan, uygun bir görüntü kullanmaktır, aksi takdirde ayaktan bir vuruş olabilir. Kim kalitesiz bir imaja sahip bir yayından geçmedi? Tek başına bu husus, izleyicinin gönderi ile etkileşime girmemesi için yeterli bir nedendir. Yayınınızı kusursuz hale getirmek için çabalamadıysanız, okuyucular neden paylaştıklarınızla etkileşime girsin?

Görsel seçiminin Twitter gönderileriniz için bir sorun olmasını önlemek için, her sosyal ağın bu kaynağı nasıl ele aldığını bilmek önemlidir.

Bu yazıda, Twitter'daki resimleriniz için en iyi biçimler ve boyutlardan bahsedeceğiz. İhtiyaç duyduğunuzda danışabilmek için bu gönderiyi favorilerinize kaydedin. Bu noktada şunu hatırlatmakta fayda var. Twitter profilinize daha yüksek sayıda trafik çekmek için SMM Panel hizmetlerinden yararlanabileceğinizi de unutmayın.

Twitter İçin Görseller

Şu anda dünyada neler oluyor? Bir konu hakkında farklı bakış açıları arıyorsanız, Twitter ideal bir sosyal ağdır. Diğer sosyal medyada gördüğünüz esprilerin çoğu da oradan geliyor. Her şeyin olduğu aynı anda konuşulduğu yerdir.

Ve bu kadar dinamik bir sosyal ağ olduğu için, Twitter gönderilerindeki görsellerinizle dikkat çekmezseniz, fark edilmeme şansı çok büyük. Renkleri seçin ve görüntünüzü, kullanıcıyla ilk etkide dikkat çekecek şekilde oluşturun.

Twitter'da yayınlarınızda en fazla dört resim olabilir. Sosyal ağ, formatı uyarlar ve mavi kuşun kendi ağ algoritmasından görüntü kümelerinin önizlemesinde görüntülenecek açıyı seçer.

Aşağıda, Twitter'ın dijital sonuçlar sayfasında yaptığımız üç görselden oluşan bir gönderi örneği bulunmaktadır. Gördüğünüz gibi, ilk görüntü daha fazla önem kazandı ve odak metin için otomatik olarak oluşturuldu. Diğer iki resim, gönderide daha küçük boyutlarda destekleyici parçalar olarak görünür. Kompozisyonlarınızı oluşturmak için düşünün. Daha büyük bir görüntü oluşturmak için dört görüntünün birbirini tamamladığı gönderileri bile düşünebilirsiniz.


Resim türü                  Boyut (piksel cinsinden)

Feed (basit yayın)              600 × 335

Profil resmi                           400x400

Sayfa kapağı                          1500 × 500