+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Twitch Hesabı Nasıl Açılır?

Twitch Hesabı Nasıl Açılır?

2023-01-10 09:40:32

Twitch Hesabı Nasıl Açılır?


Sosyal medya platformlarını yakından takip edenlerin araştırdığı konular arasında, Twitch hebası nasıl açılır? Konusu da yer alır. Twitch hesap oluşturma işlemlerini yerine getiren kullanıcılar uygulamada, topluluk üyeleri ve yayıncılar ile sohbette bulunarak etkileşim kurarlar. Favori yayıncılarını takip eder. 

İleri aşamada yayın kanalı oluşturulmasına imkan sunar. Twitch hesabı açacak kullanıcılar, uygulamanın gizlilik politikası ve kurallarını kabul etmiş sayılır. Twitch hesap oluşturma işlemleri için, Twitch Tv resmi web sitesinden giriş işlemi yapılması veya servis sağlayıcılar aracılığı ile üyelik paketlerinden temin edilmesi gerekir.

Twitch Masaüstü Hesap Oluşturma

Masaüstü kullanıcılar uygulamanın resmi web sitesinden giriş yaparak, açılın pencerenin sağ üst köşesinde yer alan kaydol linkine tıklar. Açılan üyelik formunda;

  • En az 4, en fazla 25 karakterden oluşan kullanıcı adı belirlenir.
  • Kullanıcı e-posta adresi kodlanır.
  • Kullanıcı doğum tarihi girilir.
  • Kullanıcı parolası oluşturulur.

Kullanıcıya ait bilgiler ilgili alanlara giriş yapılır. Formun alt kısmında yer alan, ben robot değilim linki tıklanarak işleme devam edilir. Kullanıcı e-posta adresine veya iletişim numarasına gelen doğrulama kodu, formda ilgili alana giriş yapılarak işlem tamamlanır. Kullanıcı artık Twitch hizmetlerinden faydalanmaya devam edebilir.

Twitch Mobil Hesap Açma

Twitch iOS ve Android işletim sistemlerini kullanan cihazlarla uyumlu çalışır. Mobil cihazlarda kullanılabilmesi için, uygulamanın güvenli kaynaklardan indirilip cihaza yüklenmesi gerekir. Uygulamaya giriş yapan kullanıcı öncelikle üyelik işlemlerini yerine getirmesi gerekir. Pencerenin üst kısmında yer alan kaydol linki ile üyelik işlemlerinin gerçekleştirildiği, başvuru sayfasına erişim sağlar. 

Burada kullanıcı istenen bilgileri doğru ve eksiksiz olarak ilgili alanları doldurur. Kullanıcı telefonuna gelen doğrulama kodunu ilgili alana kodlayarak işlemi tamamlar. Kullanıcının e-posta adresini sisteme kayıt etmesi, daha sonra erişimlerde sorun yaşanması durumunda, kullanıcıya yardımcı olur.

Twitch Ek Hesap Oluşturma? 

Twitch kullanım koşullarını yerine getiren kullanıcılara, Ek Twitch hesabı açma olanağı da tanır. Bunun için kullanıcının e-posta adresini veya telefon numarasını sistemde doğrulaması gerekir. Kullanıcı hesabı oluşturulduğunda, bu seçenek otomatik olarak kapalıdır. Kullanıcı ek hesap oluşturması için, sistemin güvenlik ayarlarına giriş yaparak, ek hesap oluşturma seçeneğini işaretlemelidir. 

Bu seçenek ek hesap oluşturulduktan sonra kapatılır. Kullanıcı her ek hesap için tekrardan ilgili seçeneği işaretlemelidir. Bu sayede tek e-posta adresi veya telefon numarası ile birden fazla Twitch ek hesabı oluşturulabilir.

Twitch Hesabı Açmak Ücretli Mi? 

Twitch hesabı açmak için, üyelik işlemlerinin yerine getirilmesi gerekir. Uygulamada ilk defa üyelik işleminin yerine getiren kullanıcılar, uygulamanın 1 aylık ücretsiz abonelik hizmetinden faydalanır. Üyelik işlemlerini sırasında ücret talep etmeyen Twitch, kullanıcılara 7 günlük deneme sürümü hakkı verir. Bu süre içerisinde dilerlerse 1 aylık deneme sürümünü, dilerlerse abonelik paketlerinden birini satın alarak işlemlerine devam ederler. Normal Twitch hebası açmak isteyen kullanıcılar 4.99 dolar, pirime üyelik için aylık yaklaşık 3 dolar ödemeleri gerekir.

Twitch Hesabı Ne Kadar Sürede Açılır? 

Twitçh üyelik işlemlerini yerine getiren kullanıcıların telefonlarına veya e-posta adreslerine bilgileri kontrol edildikten sonra doğrulama kodu gönderilir. Bu süre yaklaşık 4-5 dakika kadar sürmektedir. Doğrulama kodu sisteme giriş yapıldıktan sonra işlemin onaylanması ile, kullanıcılar Twitch imkanlarında hemen faydalanmaya başlar.