+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Tweet Atarak Para Kazanma Yolları Nelerdir?

Tweet Atarak Para Kazanma Yolları Nelerdir?

Teknolojinin bu kadar ilerlemiş olduğu bir çağda, kendinizi ifade edeceğiniz, ortaya koyacağınız birçok sanal platformun varlığının farkındayız. Hayatlarımızın yavaş yavaş merkezine yerleşen, herkesi telefonlara bu kadar bağlayan, zamanı sömüren, keyif veren, herkesten götüren ama herkese de getiren platformlar vardır. Bugün bunlardan Twitter’ı ele alacağız, yanında ise getirilerinden biri olan; Tweet atarak para kazanmanın yolları nedir, bunu açıklayacağız.

İş Birlikleri Yaparak Para Kazanma Yolu

İlk olarak önceliğini elbette başka platformlarda da duyduğunuz, son zamanlarda büyük bir kitlenin nasılını ve niçinini çözdüğü bir başlığa vermek kaçınılmaz bir sondur. Yabancılamadığınız, meselelerin nasıl ilerlediğinden haberdar olduğunuz bu başlıkta, işlerin Twitter’daki boyutunu göreceksiniz. Fenomenler/ Influencerlar adına her ne diyorsanız Twitter’da da gözde konumdadırlar. Twitter her kesimden insanın 140 karakterle de olsa kendini oldukça net belli edebileceği bir platform olduğundan kimlerin kapısını çalmakta oldukça aşikardır. Her şeyin merkezinde cümleler ve diyaloglar yer aldığından kullanıcılar arası bağ, diğer platformlara göre çok daha sıkı fıkıdır. Son zamanlarda bunun daha çok farkına varan firmalar da Twitter fenomenlerinin peşindedir. Twitter’dan para kazanmak keşfinde olan fenomenlerin ise firmalara kapıları daima açıktır. Ürünlerin tanıtımlarının yapıldığı, övgülerin düzüldüğü, fotoğrafların paylaşıldığı, üstüne çekilişlerin yapıldığı ve kaideleriyle fenomenlerin takipçilerine takipçi kattığı bir döngü haline gelmiştir.

Twitter’dan Tweet Atarak Para Kazanma

Tweet atarak para kazanma yolları arasında markalar ile iş birliği vardır. Bu iş birlikleri günümüzde oldukça önemlidir. Markalar iş birliği yaparken artık doğal bir reklam çalışması istemektedir. Doğal reklam çalışması ise içerik üreten fenomenlerin en iyi bildiği konular arasında gelmektedir. Bu bilinen fenomen çalışmaları kolay gibi gözükse de oldukça emek isteyen işlerdir. Peki, bir marka reklamını yaptırmak istediğini bir ürününü fenomen ile nasıl bağdaştırır?

Marka reklamını yaptırmak istediği ürününün hedef kitlesi ortak olan bir fenomen aracılığı ile anlaşarak ortaya koyar. Örneğin, bir bebek bezi markası kesinlikle bir anne fenomen ile anlaşma sağlar. Anne fenomen ise belirli bir emek vererek bebek bezi fotoğrafları ve marka iş birliği yazarak tweet atarak reklam oluşturur. Yeni nesil medya sektörü bu şekilde daha verimlilik gösterir.

Emekçiler ile Twitter Fenomen Reklamları

Dergiler, el işi satıcıları, butikler, takıcılar, sahaflar, antikacılar, büfeler, hatta can damarımız dönerciler de bir tweet sayesinde binlerce fav alabilir ve ünlü bir fenomene reklamını yaptırabilir. Çalışan kendini ve emeğini sergileyen herkesin bir tweet ile, binlerce fav alan ürünüyle ilgiyi üzerine çekmesi mümkündür. Yeter ki samimi Twitter halkı tarafından sevilsin ve değer görsün. El birliğiyle dilediği kazancı da geçkin bir gelir elde edebilecek kıvama getirilebilir çalışmalar ortaya çıksın. Fenomenler doğallıktan uzaklaşmadan her sektöre ait reklam çalışması yaparak tweet atarak para kazanabilir.