+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Tumblr Hesabı Nasıl Açılır?

Tumblr Hesabı Nasıl Açılır?

2023-01-08 16:57:33

Tumblr Hesabı Nasıl Açılır?


Tumblr hesabını kullanabilmek ve içeriklere erişebilmek için tumblr hesabı nasıl açılır? Tumblr 2007 yılında kurulmuş ve blog tarzından kullanıma sunulmuş bir platformdur. Paylaşmanın yanı sıra fotoğraf, video, bağlantı ve metin yayınlamanıza izin veren bir sosyal ağdır. Ayrıca paylaşılan tüm içerikler herhangi bir konuda olabilir. Tarihi olaylardan, şarkılardan, sanattan, mizahtan, sanatçı konuşmalarından ya da ilginizi çeken herhangi bir şeyden paylaşım yapabilirsiniz. Bu nedenle Tumblr herkes için çok yönlü bir platformdur.

Tumblr Hesabı Açma Yöntemleri Nelerdir?

Tumbr uygulamasının özelliklerine aşina olduğunuzda hesap oluşturma ya da giriş yapma işlemlerinin oldukça kolay olduğunu görebilirsiniz. Tumblr hesabı açmanın birkaç yolu vardır. Ancak hangi yöntemi kullanırsanız kullanın oldukça kolay ve hızlıdır. Bu yöntemler arasında Tumblr web sitesi ve mobil uygulama bulunuyor. Bu yöntemler sayesinde hesabınızı şu şekilde oluşturabilirsiniz:

Tumblr Web Sitesinden Hesap Oluşturmak

Tumblr platformuna erişmek için en iyi seçeneklerden biri web sitesini kullanmaktır. Bunu yapmak için bilgisayardan ya da mobil cihazlardan giriş yapabilirsiniz. Web sitesinden yararlanarak hesap oluşturma adımları çok basit ve hızlıdır. Bunun için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir:

  • Öncelikle, seçtiğiniz web tarayıcısına erişmelisiniz ve Tumblr resmi web sitesine giriş yapmalısınız.
  • Web sitesine girdikten sonra Kayıt Ol seçeneğini veya Giriş Yap seçeneğini görebileceksiniz.
  • Giriş Yap seçeneğine tıklarsanız kayıt sırasında kullandığınız e- posta adresinizi girmeniz istenecektir. Buradan kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.
  • Kayıt Ol seçeneğinde ise kullanıcı adı, e-posta ve şifre belirlemeniz istenecektir.
  • İlgili alanları doldurduktan sonra hesabınızı oluşturulacak ve Giriş Yap kısmından bilgilerinizi girerek platformun keyfini çıkarabileceksiniz.
  • Bu adımlarla web sitesi üzerinden kayıt işlemi tamamlanmış olacaktır. Ancak Tumblr’ı daha etkin bir şekilde kullanmak içim mobil uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz.

Tumblr Uygulamasından Hesap Oluşturmak

Çoğu sosyal ağ gibi Tumblr da platforma mobil cihazlar üzerinden erişim sağlayan bir uygulamaya sahiptir. Uygulamayı kullanmak istiyorsanız aşağıdaki adımları yapmanız gerekecektir:

İlk olarak, akıllı telefonunuzdaki Android cihazlar için Play Store veya Apple'ın iOS sistemi için App Store’a giriş yapmanız gerekiyor.

  • Uygulama mağazasına girdikten sonra uygulamanın adını aramanız gerekiyor.
  • Uygulamayı indirdikten sonra uygulama menüsünde iki seçenek olduğunu göreceksiniz.
  • Giriş Yap ve Kayıt Ol seçeneklerinden hesap oluşturmak için Kayıt Ol seçeneği ile ilerlemeniz gerekiyor.
  • E posta adresi ve şifre belirleyerek platforma kolayca kaydolabilirsiniz.
  • Kayıt işlemi sonrasında Giriş seçeneği ile bilgilerinizi yazarak platformda yer alabilirsiniz.

Bu işlemler sayesinde Tumblr içerikleri ve paylaşımları sizin için erişilebilir olacaktır. Tumblr sayfası içerik oluşturma konusunda mükemmel bir kapasiteye sahip olsa da, zaman içinde kullanıcı deneyimini daha keyifli ve kolay hale getirmek için çeşitli özellikler ortaya çıkmıştır. Bunlar arasında Tumblr kolajı, tumblr resimleri indirme, yayınlama, Tumblr gönderisi ve Tumblr blog bunlar arasında yer alıyor.