+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
TikTok’ta Popüler Olmak İçin Neler Yapabilirsiniz? Reklam İş Birliği İmkanları Var Mıdır?

TikTok’ta Popüler Olmak İçin Neler Yapabilirsiniz? Reklam İş Birliği İmkanları Var Mıdır?

2022-10-20 08:17:29

TikTok sosyal medya kullanım oranı olarak Türkiye’de ortalama internet kullanıcıları arasında hızla yayılmıştır. Genellikle 14 - 40 yaş grubuna hitap eden TikTok kullanıcılarını çeşitli yönden mutlu etmektedir. Her yaş grubu için farklı içerikler üreterek popüler olmak istediğiniz alanda yükselebilirsiniz. Peki, TikTok sosyal medya platformunda popüler olmak için neler yapabilirsiniz? Yazımızın devamında bunun için size çeşitli detaylar paylaşacağız. İşte o detaylar.

Sevdiğiniz Şarkılar ile Sevdiklerinizle Düet Video Çekimi Yapın!

TikTok yeni nesil radyo top müzik listelerini etkilemeye başlamıştır. Burada bir video akımının arkasında yer alan bir şarkı kısa zaman içinde hit listeye girmektedir. Hit listeler oluşturmanın en faydalı sonucu ise çağı takip eden bir takipçi kitlesine hitap etmektir. Hit şarkılar ile videolarınızı süsleyebilir ve videolarınıza çeşitli düetler yaparak izleyici sayınıza izleyici katabilirsiniz.

Videolarınızı Profesyonelce Editleyin!

Videolarınızı profesyonel bir şekilde editledikten sonra takipçi kitleniz size daha çok özen gösterecektir. Siz işinizi en iyi şekilde yaparsanız, daha fazla takipçi ve daha fazla izleyici kazanırsınız. Kullanıcılar arasında işinizi profesyonel bir şekilde yaptığınız için de önerilir ve kazanımlarınız artış sağlar. En iyi video filtrelerini kullanarak dikkat çekici bir TikTok profili sağlayabilirsiniz.

Canlı Yayın Açtığınızda Her Bağış İçin Bir Farklılık Sağlayın!

Canlı yayınlarınızı diğer kullanıcılar arasından farklı bir noktaya taşımak istiyorsanız, kendi hesabınızda açtığınız canlı yayınınıza bir çeşitlilik getirmek yararınıza olacaktır. Bu çeşitlilik ise size bağış yapmak isteyen izleyicilere hediye vb. gibi olmalıdır. Örneğin, size bir hediye verecek bağışçınıza siz de iyi bir dilekte bulunursanız o anda bu bir farklılık yaratacaktır. Farklı seçenekler için bazı örnekler;

İzleyicilerinize her bağış için bir kitap cümlesi okuyun

İzleyicilerinize her bağışta bir çekiliş hakkı tanıyın

İzleyicilerinizin size yapacağı her bağış için siz de bir ağaç bağışında bulunun

İzleyicilerinizin yapacağı her bağışa özel siz de onlara bi kartpostal hediye edin

TikTok’ta Reklam İş Birliği Yapabilir Misiniz?

TikTok kullanıcı hesabınız için farklı bir reklam iş birliği yapabilirsiniz. Bu iş birlikleri ile anlaştığınız markalar arasında bir anlaşma sağlayabilirsiniz. Anlaşmalar arasında çekeceğiniz videonun arkasında ekleyeceğiniz şarkı markanın reklam jingle seçeneği olabilir ya da markanın klasikleşmiş bir şarkısı olabilir. Ancak siz medyada yerinizi farklı bir şekilde almak istiyorsanız videonuzu çeşitli popüler şarkılarla süsleyerek oldukça hit bir reklam iş birliği yapabilirsiniz. Bir markanın reklamını bu şekilde yapmanız sizin gelecekteki popülaritenizi ve TikTok reklamcılığınızı etkileyerek yeni bir kariyer yaratacaktır. Örneğin, TikTok’ta yeni bir video akımı yaratarak reklam iş birliği yapabilirsiniz ve o markayı viralleştirirsiniz. Kitlenize uygun bir TikTok video akımı yaratmanız sizin işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Bu şekilde para kazanarak sosyal medyada yerinizi güçlendirebilirsiniz.