+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
TikTok Yayını Açma Özellikleri Nedir?

TikTok Yayını Açma Özellikleri Nedir?

2022-11-04 06:40:45

TikTok’ta kullanıcılar tarafından en çok ilgi gösterilen özelliklerden bir tanesi de canlı yayın açma özelliğidir. Size TikTok’ta canlı yayın açmak istiyorsanız, hesabınızın sahip olması gereken bazı özellikler vardır. Peki, TikTok yayını açma özellikleri nedir?

Öncelikle TikTok uygulamasında yayın açma özelliğine sahip olup olmadığınızı bakmanız gerekmektedir. Çünkü canlı yayın açabilmeniz için gerekli olan özelliklerden bir tanesi, takipçi sayılarının en az 1.000 olmasıdır.

TikTok'ta canlı yayın açabilmeniz için gerekli olan, özelliklerden bir diğeri ise 16 yaşından büyük bir kullanıcı olmanızdır. Eğer bu özelliğe sahip değilseniz, TikTok’ta canlı yayın açamazsınız.

Yukarıdaki saydığımız şartlar TikTok hesabınızda varsa, canlı yayın açma konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız.

Tiktok Yayını Nasıl Açılır?

TikTok hesabınızda geçerli koşulları sağladığınız da canlı yayını açmak istiyor ve bu konuda herhangi bir fikriniz yoksa, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Peki, TikTok yayını nasıl açılır? Uygulamanız gereken aşamalar aşağıdaki gibidir.

İlk olarak yapmanız gereken, TikTok uygulamasını açarak hesabınıza giriş yapmanızdır.

Daha sonra hesabınıza açtığınızda ana sayfa ekranının orta kısmında bulunan “+” simgesine dokunmanız gerekir.

“+” simgesine dokunduğunuzda kamera bölümü karşınıza gelecektir. Bu bölümden kaydetme seçeneğinin yan tarafında bulunan canlı seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

Ardından canlı yayın akışınızın başlığını girerek, son adım olarak yayını başlatmak için, canlı yayına geç demelisiniz.

Tüm bu işlemleri doğru bir şekilde gerçekleştirdiğinizde TikTok yayını açma işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

TikTok Yayını Nereden İzlenir?

TikTok uygulamasında canlı yayınları izlemek istiyorsanız, TikTok yayını nereden izlenir konusunda bilgilere bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. TikTok uygulamasında anlık izlemeleri telefonlardan, tabletlerden ya da bilgisayarlardan izleyebildiğiniz gibi TikTok canlı yayınlarını da yine bu cihazları kullanarak izleyebilirsiniz. Kullandığınız cihazdan öncelikle giriş yapmanız gerekmektedir. Ancak burada şunu da belirtmeliyiz ki, telefonlardan canlı yayın izleme şekli ile diğer cihazlardan canlı yayın izleme şekilleri farklılık gösterir. Telefonunuzdan canlı yayınları izlemek için, canlı yayınını izlemek istediğiniz kullanıcının ismini arama kısmına yazmalısınız. Ardından ilgili kullanıcının canlı yayınını izlemeye başlayabilirsiniz. Ancak tablet ve bilgisayarlardan TikTok canlı yayın izlemek istiyorsanız, bazı programlar indirip cihazınıza kurmanız gerekmektedir. Bu işlemi yaptığınızda telefonlardan olduğu gibi canlı yayın izleme olanağına sahip olabilirsiniz.

TikTok Yayını Nasıl İzlenir?

TikTok uygulamasında canlı yayınları izlemek için uygulamanız gereken adımlar oldukça basittir. Peki, TikTok yayını nasıl izlenir? Aşağıda açıklayacağımız adımları sırasıyla ve doğru bir şekilde yaptığınızda TikTok canlı yayınları izleyebilirsiniz.

İlk uygulayacağız adım TikTok sayfasını açmanızdır.

Daha sonra canlı yayınını izlemek istediğiniz profile girmelisiniz.

Canlı yayınını izlemek istediğiniz profile girdiğinizde, profil fotoğrafın olduğu kısmın yanında pembe bir halka ile live yazısı karşınıza çıkacaktır.

Bu pembe halkaya tıklayarak, izlemek istediğiniz canlı yayınları izleyebilirsiniz.


Tüm bu işlemleri uyguladığınızda, TikTok canlı yayınları izleyebilme olanağına sahip olursunuz.