+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Tiktok Instagram ile Hesap Açmıyor

Tiktok Instagram ile Hesap Açmıyor

Devrin artık teknoloji devri olarak anılması, insanların sosyal medya uygulamalarını daha çok kullanmalarına neden olmuştur. İnsanların diğer bireylerle etkileşime geçmelerine yardımcı olan bu platformların başındaysa Tiktok ve Instagram platformları gelir. Uygulama geliştiricilerin aynı şirket olması nedeniyle her iki sosyal medya platformu arasında kolaylıkla geçiş yapılmasının sağlanmasına destek olunmuştur.


Böylelikle tiktok kullanıcı hesaplarına geçecek uygulama kullanıcılarının instagram giriş bilgilerine sahip olmaları yeterlidir. Ancak çeşitli yazılım veya donanım sorunları nedeniyle tiktok ınstagram ile hesap açamıyor sorunu gündeme gelebilir. Bu soruna çözüm bulmak için; sorunun kaynaklarının neler olabileceği, sorun çözümü için yapılacakların neler olduğu ve kimler tarafından bu probleme müdahale edilebileceği, bilinmelidir.


Tiktok İnstagram ile Hesap Açmıyor Sorunu Kaynakları Nelerdir?


Tiktok sosyal platformunun instagram ile hesap açılmamasına veya giriş yapılmamasına neden olabilecek çeşitli sorun nedenleri vardır.


Bu nedenler şöyle sıralanabilir:


Tiktok veya ınstagramdan en az bir tanesine veya her ikisine birden çok sayıda kullanıcının giriş yapmaya çalışması, uygulamaların çökmesine veya aşırı yüklenmeden dolayı askıya alınmasına neden olur. Her iki durumda da hesaplara diğer hesabın bilgileriyle geçiş veya giriş yapılamaz.

Telefondan kaynaklı olarak hatalar olabilir. Bu hataların başında kullanılan cihazlara virüs bulaşmış olması gelir ve bilgiler başkaları tarafından ele geçirilebilir. Cihazdaki koruma uygulamalarının devreye girmesiyle de hesap bilgileri durdurulacağı için giriş yapılamaz.

Kullanılan instagram kullanıcı adı, mail adresi, telefon numarası veya şifresi yanlış olabilir. Ayrıca instagram hesabı bir başka kişi tarafından da ele geçirilmiş olabilir. Bilgilerde hataya düşülmesi halinde de giriş olmayacaktır.


Şeklimde, sorunun ana kaynakları anlaşılmalıdır.


Tiktok İnstagram İle Hesap Açamıyor Sorunu Nasıl Çözülür?


İnstagram giriş bilgilerine ihtiyaç duyan veya son zamanlarda geliştirilmiş olan 'bağlı hesap' özelliğini kullanarak tiktok açmış olanların mutlaka giriş sorununu çözmeleri gerekir. Çözüme varılırken de tercih edilmesi gereken ilk adım sorunun kaynağını anlamaktır. Öncelikle çok fazla insanın bir anda sosyal mecralara yüklenmesi durumunda yalnızca bir kişide değil, birçok kişide benzer durum ortaya çıkacaktır.


Diğer insanlarla iletişim kurulmalı ve onların da bu sorunu yaşayıp yaşamadığı öğrenilmelidir. Birçok insanda problemin ortak olması halinde sosyal medya yazılım uzmanları tarafından olaya müdahale edilir ve birkaç saat içerisinde sorun kendiliğinden ortadan kalkar. Eğer giriş bilgilerinde hata oluşmuşsa öncelikle instagram bilgileri kullanılarak yine instagram hesabına giriş denemesi yapılır. Başarısız olunması durumunda alt sekmede kalan 'Şifremi unuttum' alanına tıklanır ve yönergeler takip edilir.


Böylece şifre yeniden oluşturularak giriş yapılabilir. Telefonlara veya diğer uygulama giriş izni olan cihazlara virüs bulaşması halinde, cihazlar içerisindeki anti virüs programları tarafından hesap ve şahsi bilgilerin korunması devreye girer. Bu durumda şifre doğru girilse dahi program tarafından her türlü kişiye özel bilgi girişi yasaklanır ve engellenir. Cihaza format atılarak sorun çözülecektir.


Tiktok İnstagram İle Hesap Açmıyor Sorunu Kimler Tarafından Çözülebilir?


Tiktok ile instagram hesapları olanların ve bağlantılı olarak kurulmuş hesap düzenleri olanların sorun karşısında başvurmaları gereken çalışanlar vardır. İlk olarak instagram giriş kısmında destek ekipleri vardır veya doğrudan uygulamanın mail adresi vardır.


Yığılım sonucunda sorun halinde bu mail adresleri kullanılarak irtibata geçilmeli ve yazılım uzmanlarının daha hızlı dikkate alması sağlanmalıdır. Cihaza yerleşen virüs durumlarındaysa mutlaka formata dair kapsamlı bilgisi olan ve cihazdaki virüs türlerini iyi tanıyan ustalara gidilmelidir. Telefon tamir ustaları veya cihaz garantisi içerisinde çalışanlar bu durum için uygundur.