+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
TikTok Hakkında Bilinmeyenler

TikTok Hakkında Bilinmeyenler

2022-11-03 14:33:10

Günümüzde popülerliğini günden güne arttıran TikTok, birçok kullanıcı tarafından kullanılır. Sizlere bu yazımızda TikTok hakkında bilinmeyenler konusunu açıklayacağız. TikTok uygulaması 200 gün içerisinde geliştirilip, kullanıcılara sunulmaya başlanmıştır.

TikTok uygulaması 200 gün içerisinde geliştirilip, kullanıcılara sunulmaya başlanmıştır.

TikTok uygulamasında 75 dil seçeneği bulunmaktadır.

Google play store'de ve app store’de en çok indirilen uygulamalar arasındadır.

TikTok uygulaması ilk çıktığı dönemden itibaren 1 yıl içerisinde günlük 1 milyon video görüntülenmesine sahip olarak ciddi bir başarı elde etmiştir.

TikTok indirilen mobil cihazların %89’luk oranı android cihazlara aittir.

TikTok kullanıcılarının %41’ini 16-24 yaş aralığındaki kullanıcılar oluşturmaktadır.

TikTok gelirinin %42’lik gibi büyük bir kısmını Amerika pazarından kazanır.

TikTok’un Bilinmeyen Özellikleri

Her gün birçok kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılan TikTok’un, sürekli olarak kullandığınız özelliklerinin yanında pek bilinmeyen özellikleri de mevcuttur. Bu bilinmeyen özellikler işinize oldukça yarayacaktır.

TikTok kullanıcılarına slayt oluştururken çeşitli şablonlar sunmaktadır. Bu oluşturulan şablonları kendiniz de yapabilirsiniz. TikTok kullanıcılarına kişiselleştirilmiş slayt şablonları sunar. Bunu yapmak için uygulayacağınız adımlar oldukça kolaydır. İlk olarak video oluşturma kısmına gelip efektler seçeneğine dokunmalısınız. Ardından yeşil perde efektini seçmelisiniz. Bir sonraki işlem galerinizden bir fotoğraf seçmenizdir. Daha sonra kayıt tuşuna basarak bir süre kaydetmelisiniz. Bu işlemi gerçekleştirirken farklı fotoğraflar ile işlemi tekrarlamalısınız. Ardından kendi oluşturduğunuz slayt şablonlarını kullanabilirsiniz.

TikTok videolarınızın üzerine eklediğiniz yazıların ne zaman görünüp ne zaman kaybolabileceğini ayarlayabilirsiniz. Bunu yapmak için video oluşturma ekranında sağ alt tarafa gelerek, video yüklemek için galerinize girmelisiniz. Ardından videonuzu seçerek, metin yazan kısma tıklamalısınız. Metninizi yazdıktan sonra tamam'a tıklamanız gerekir. Daha sonra yazmış olduğunuz metnin üstüne tıklayarak süreyi ayarla seçeneğini seçmelisiniz. Ardından düzenleme aracıyla metnin videoda görünmesini istediğiniz süreyi ayarlayabilirsiniz.

TikTok kısıtlı mod özelliği ile istemediğiniz içerikleri filtreleyebilirsiniz. Bunun için öncelikle bu seçeneği aktif etmeniz gerekmektedir. Profilinizde girerek üst kısımdaki üç nokta simgesine tıklamalısınız. Ardından dijital refah seçeneğine tıklayarak kısıtlı mod seçeneğini aktifleştirebilirsiniz.

TikTok’ta Başaralı Olmak İçin Bilinmeyen Püf Noktalar

TikTok’ta başarılı olabilmek için ve daha kolay bir kullanıma sahip olabilmek için yazımızda pratik ipuçlarını paylaşacağız. İşte size TikTok uygulamasında yardımcı olabilecek, bilinmeyen püf noktalar;

TikTok hayranlarınızı ve mevcut hedef kitlenizi bir arada tutmak için gönderilerinizi zamanlayarak, bir plan hâlinde gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için haftada 2 ya da 3 ve aynı zamanlarda olacak şekilde bir gönderi zamanlaması yaparak, hesap etkileşimlerinizin daha iyi olmasını sağlayabilirsiniz.

Denemeler yaparak videolarınızı daha iyi bir hâle getirebilirsiniz. Hatalarınızı bu şekilde düzeltmenin yollarını bulabilir ve daha iyi içerik paylaşımları ortaya çıkarabilirsiniz. İçerik paylaşımlarınızın kaliteli oluşu sizi başarıya götürecektir.

TikTok videolarınızın daha etkili olması için eşit parçalara ayırmalısınız. Bununla birlikte videolarınıza dikkat çekici ifadeler eklemeli ve iyi açılar yakalamalısınız. Ayrıca video çekerken arka plandaki gölgelere de dikkat etmelisiniz.