+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Telegram Hesabı Nasıl Açılır?

Telegram Hesabı Nasıl Açılır?

2022-12-31 14:39:55

Telegram Hesabı Nasıl Açılır?


Telegram hesabı nasıl açılır sorusunu cevabı oldukça kolay bir işlemi gerektirmektedir. Telegram uygulaması üzerinden hesap açabilmek için uygulama akıllı cihazlara indirilebilir. Uygulamanın indirilmek istenmemesi durumunda diğer akıllı cihazlar üzerinden arama motoru kullanılarak telegram resmi sayfasına giriş yapılır. Kişisel ya da kurumsal bir telefon numarası kullanılarak şifre oluşturulur ve hesap açılır.

Telegram Nedir?

Telegram bünyesinde birçok uygulamayı bir arada bulunduran sosyal medya platformudur. Bu sosyal medya platformuna diğer platformlardan farklı olarak e-posta adresi ile değil telefon numarası kullanılarak hesap oluşturulur. İnsanların birbirleri ile sesli ve görüntülü iletişimi sağlamaya yardımcı olan telegram uygulaması aynı zamanda birçok sosyal faliyette aktif olunmasını da sağlamaktadır.

Telegram Özellikleri Nelerdir?

Telegram birçok aktivite ve uygulamanın toplanmış bir hali gibidir. özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkün;

Rehber erişimine izin verildiğinde kendi bünyesine rehberdeki kişileri kaydeder ve iletişim kurulmasını kolaylaştırır. - İnsanların oluşturdukları gruplara katılım yapılabilmesini sağlar. Örneğin hayvan severler için açılan bir gruba, grubun diğer üyelerini tanımaya gerek kalmadan katılabilmeyi sağlar.

  • Katılımlar için telefon numarasının bilinmesine gerek yoktur.
  • Bünyesinde bulundurduğu birçok emoji ile görüşmelerin daha renkli ve canlı geçmesini sağlar.
  • Telegram uygulaması üzerinden kısa videolar paylaşılabilir. Aynı zamanda grup olarak ya da bireysel olarak canlı görüşmeler sağlanabilir.
  • Telegram’ dan bulunmak istenen kişilerin telefon numaralarını bulmaya gerek kalmadan kullanıcı adları kullanılarak ulaşılabilir. Bu durum aranmak istene işletmeler içinde geçerlidir.
  • Kullanıcıların telefon numaralarına ihtiyaç duymadan birbirleri ile temas kurmayı sağlıyor olması oldukça avantajlı bir durumdur.

Telegram Güvenilir Mi?

Telegram sosyal medya platformu telefon numaralarını karşılıklı olarak gizlediği için ve kişisel bilgilere erişimi kullanıcı dahilinde izin verdiği için oldukça güvenilir bir mecradır. Dünya çapında hizmet veren Telegram uygulaması şirketler ve firmalar bünyesinde de aktif olarak kullanılmaktadır. Acil şirket toplantılarının yapılabilmesi canlı yayın açma özelliğinin olması bakımından oldukça kullanışlıdır. Verilerin korunması ve paylaşılmaması için güvenlik koşulları bulunmaktadır. Kullanıcının güvenini artıran bu uygulama oldukça başarılıdır.

Telegram Uygulaması Ücretli Mi?

Telegram sosyal medya platformu kullanıcılarından herhangi bir ücret talebinde bulunmaz. Kayıt yapabilmek için yalnızca telefon bilgileri gerekmektedir. Kart bilgilerini kullanıcıdan istemeyen Telegram uygulaması özel durumlar haricinde tamamen ücretsiz bir sosyal mecradır.

Kimler Telegram Hesabı Açabilir?

Telegram hesapları iş yerleri, ofisler, kurumsal firmalar ve şirketler tarafından açılabilir. Telegram hesabı açabilmek için iş yerine ya da kurumsal bir firmaya ihtiyaç yoktur. Bireysel olarak da telegram hesabı oluşturulabilir. Telegram sosyal medya platformunda hesap oluşturmak için yaş sınırı olmamasına karşı telefon numarası sahibi olan insanlar açabilmektedir. Yalnız uygulama üzerinden aynı telefon numarası ile sadece üç hesap oluşturulabilir. Telegram kendi bünyesinde daha fazla hesap oluşturulmasına izin vermez. Hesap açıldıktan sonra açılan hesaba göre isim belirlenmelidir.