+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Steam Kayıt Nasıl Yapılır?

Steam Kayıt Nasıl Yapılır?

2022-12-31 14:35:22

Steam Kayıt Nasıl Yapılır?

Steam kayıt nasıl yapılır sorusunun cevabı üyelik açılma paneline gidilerek çözülür. Steam’ın kendi sitesi üzerinden üyelik oluşturabilmek için hesap aç bölümüne gidilerek e-posta adresi yardımı ile şifre oluşturulur ve hesap açılmış olur.

Steam Nedir?

Siteam online bir oyun platformudur. Platform üzerinden ücretli oyunlar satın alınabilir. Ücretsiz olan oyunlar direkt olarak indirilebilir. Oynanan oyunlar genel itibariyle ücretli olmaktadır fakat oyunu satın alan kullanıcının beğenmemesi halinde teslim edebilir. Teslim edilecek oyunlar için kullanıcıya bazı şartlar sunulmaktadır. 

Şartlar karşılanması halinde para iadesi yapılır. teknoloji çağında bulunulması sebebiyle sokak oyunları artık eski de kaldı. Online platformlarda akıllı cihazlar ile beraber oyun oynamak kişileri daha fazla eğlendiriyor. Bu bağlamda Steam online oyunları bir araya getirerek kullanıcıların beğenisine sunar. 

Steam üzerinden oyun sahibi olarak oyun oynayanlar uluslararası katılımcılardır. Belirli bir bölge de yaşama zorunluluğu bulunmaz. Bu bağlamda oyunlar üzerinden çeşitli arkadaşlıklar kurulabilir. Aynı zamanda platform üzerinden arkadaş eklemesi de yapılabilir. Arkadaş eklenmesi neticesinde eklenen arkadaşlar da oyunları oynayabilirler. Arkadaş ekleyebilmek amacıyla bazı işlemlerin yerine getirilmesi gerekir.

Steam da Oyunlar Satılabilir mi?

Steam üzerinden satın alınana oyunlar geri satılmak istenebilir. Bu durumda oyunu aldıktan hemen sonra ve en fazla iki saatlik kullanım sonrasında iade etmek mümkündür. Aksi taktirde program iadeyi kabul etmez. Şartlar yerine getirildiğinde kullanıcıya para iadesi aynen yapılmaktadır.

Steam’ A Üyelik Yaptırmak Ücretli Mi?

Steam platformun üyelik yaptıracaklar için program herhangi bir ücret talep etmez. Üyelik yapıldıktan sonra hesap üzerinden ücretli oyunlar alınmak istenirse belli bir miktar ödeme istenir. Bu ödeme tutarı tercih edilecek oyunlara göre değişmektedir. Oyun fiyatları içerisinde bulunulan kur değişikliklerine göre hesaplanır. 

Steam üzerinden satın alınmak istenen bazı oyunlara ücret ödenmesinin yanı sıra arkadaş eklemek isteyenler içinde bir miktar ödenecek tutar bulunur. Ödenecek paranın tutarı da yine o günkü kura göre hesaplanır. Daha önce işlem yapılmışsa ve hanede bakiye mevcutsa o bakiye kullanılarak da işlem gerçekleştirilebilir.

Steam’a Üye Olabilmek İçin Yaş Sınır Var Mıdır?


Steam platformu içerisinde üyelik oluşturarak oyun satın alacak kişilerin 13 yaşından büyük olması istenmektedir. 13 yaşın altında bulunun kişiler için hesap oluşturulmamaktadır. Ebeveynleri tarafından hesap kendi üzerlerine olacak şekilde açılabilir.

Steam Üyeliği İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?

Steam online bir platform olması bakımından kişilerin bulundukları yerlere ve ücret ödeyebilme durumlarına göre bazı şartları bünyesinde bulundurmaktadır. Üyeliğin aktif bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için üyelik sayfasında bazı sorular bulunmaktadır. Gerekli olan ve kullanıcıdan istenen bilgiler şu şekilde sıralanabilir;

  • Kayıtlı ve açık bir e-posta adresi
  • İkamet edilen ülke
  • 13 yaş üstü olunduğuna dair bilgilendirme
  • Kullanıcı adı

Tüm şartlar sağlandığında Steam üzerinden yapılacak üyelik sorunsuz bir şekilde gerçekleşecektir.