+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Spotify Şarkı İndirme İşlemi

Spotify Şarkı İndirme İşlemi

Spotify uygulaması, dünya çapındaki çok sayıda insana eşsiz müzik zevki yaşatır. Bu uygulama sayesinde müzik, podcast, video gibi birçok şeye erişim sağlanabilmektedir. Spotify kullanıcıları bu uygulamaya telefon, tablet, bilgisayar, araç, hoparlör gibi birçok cihazdan erişim sağlayabilmektedir.

Spotify Ücretli Mi?

Bu uygulamada müzik dinlemek ücretsizdir. Fakat şarkılar arasında atlama hakkı ücretsiz planda sınırlıdır. Aynı zamanda ücretsiz planda şarkı veya podcastler arasında reklamlarla karşılaşılır. Fakat spotify üyeliğini premium üyeliğe yükseltmek ücretlidir. Ve bu premium üyelik sayesinde şarkılar arasında sınırsız atlama hakkı, reklam kaldırma ve daha birçok yeni özelliğe erişilir.

Spotify Ücretleri Nelerdir?

Spotify premium üyelikleri;

  • Premium bireysel planı aylık 17.99 TL,
  • Premium aile planı 26,99 TL,
  • Premium öğrenci planı 8,99 TL şeklindedir.

Üyeliğinizi premium olarak yükselttiğinizde hangi planı seçerseniz seçin 1 ay ücretsiz deneme hakkına sahip olursunuz. Spotify sayesinde müzik zevkine sınırsız erişmek mümkün.

Spotify Uygulamasında Kullanılabilir Planlar

Spotify uygulaması üyeliğini premium olarak yükseltmek isteyen kullanıcılarına dört adet plan sunuyor. Ve kullanıcılar kendi beklentilerini karşılayan planı seçerek üyeliklerini premium seviyeye yükseltebiliyor.

Bu planlar;

  • Premium Bireysel
  • Premium Öğrenci
  • Premium Duo
  • Premium Aile Planı

Spotify Şarkı İndirme İşlemi

Spotify uygulamasında şarkı indirme işlemi yapabilmek için üyeliğiniz herhangi bir premium üyelik planına yükseltmiş olunmalıdır. Bu premium üyelik sayesinde çevrimdışı dinleme özelliğine ulaşılmış olunur. Çevrimdışı dinle özelliği ile müzik ve podcastler internet bağlantısı olan bir yerde spotify uygulamasının kullanıldığı cihaza indirilir.

Daha sonra bu cihaza indirdiğiniz içeriği internet bağlantınız olmadığında da dinlemeniz mümkündür. En fazla 5 farklı cihaza indirme işlemi yapılabilmektedir. Ve bu 5 farklı cihazın her birine en fazla 10000 şarkı indirme sınırı vardır. İndirilen içeriklerin kaybolmaması için en fazla 30 gün içinde çevrimiçi olunması gerekmedir.

Nasıl İndirilir?

Spotify üyeliği premium üyelik seviyesine yükseltildikten sonra çevrimdışı dinleme özelliğine ulaşılır. Ve bu sayede uygulamanın kullanıldığı cihaza içerikler indirilebilir. Bu indirme işleminin yapılabilmesi için internet bağlantısı gerekmektedir fakat indirdikten sonra internet bağlantısı olmadan da dinleyebilme özelliği sunulur. Dinleme işleme cep telefonu ve tablette farklı bir şekilde yapılırken masaüstü seçeneğinde daha farklı bir şekilde yapılır.