+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Spotify Premium Nedir? Nasıl alınır? Özellikleri Nelerdir?

Spotify Premium Nedir? Nasıl alınır? Özellikleri Nelerdir?

2022-12-30 15:02:18

Spotify Premium Nedir? Nasıl alınır? Özellikleri Nelerdir?


Büyük bir kitlenin favori uygulaması olan spotify hakkında en merak edilenler spotify premium nedir? nasıl alınır? özellikleri nelerdir? sorularıdır. Bu uygulamanın kullanımı çok basittir. Doğrudan spotify tarafından sunulan bir hizmettir. Yani ek bir uygulama ya da paket almaya gereksinim duymazsınız. Bu sistemde düzenli ödeme yapılarak, ekstra özellikler ve avantalar sunulan bir abonelik kullanılır.

Spotify Premium Nedir?

Kullanıcılar için farklı seçenekler sunan spotify, sınırsız ve yeni özellikleri ile aylık ödeme planı çerçevesinde kurgulanan bir uygulamadır. Birbirinden farklı paketleri vardır. Her bir paket kendi içinde farklı avantajlar sağlar. Kullanıcılarına sunduğu başlıca özellik ise ses kalitesini sağlama güvencesidir. Kullanıcılar, en üst düzeyde ses kalitesi imkanından faydalanırlar. Bu da kullanıcıların müzik keyfini direkt etkiler.

Premium'a Geçmenin Avantajları

  • Eşi benzeri olmayan bu müzik uygulamasının başlıca avantaları şunlardır;
  • Uygulamaya hızlı ve kolay ulaşılır
  • Uygulamanın kullanımı son derece basittir
  • Yeni üyelere özel fırsatlar içerir
  • Sürekli kendini güncelleyen ve yenileyen bir uygulamadır
  • Ayrıca uygulama çalışırken müzik atlama, istediğiniz şarkıya geçme hakkına sahip olursunuz.

Spotify Premium Paketleri

Spotify aboneliğine sahip Dünya genelinde bir çok kullanıcı vardır. Türkiye'de de pek çok kullanıcıya sahiptir. Premium paketleri birbirinden farklı ücret ve standartlara sahiptir. Abonelere özel sunulan paketler aşağıdaki gibidir;

  • Standart, aylık ödeme planına sahip olan premium abonelik,
  • Öğrencilere yönelik uygun fiyatlı, aylık ödeme planına sahip abonelik,
  • Yıllık ödeme planına sahip olan standart abonelik,
  • Çoklu kullanımlara yönelik aile paketi,
  • Bu dört seçenek arasından kendinize ve bu uygulama için ayırdığınız bütçeye göre seçim yapabilirsiniz.

Kullanıcılara Sunduğu Ayrıcalıklar

Premium, kullanıcılarına bir çok özgürlük ve kolaylık sağlıyor. Bunlardan ilki, kampanya dönemlerinde 1TL ücretle üyelik oluşturma yada ücretsiz üyelik oluşturma şansıdır. Normal ödeme planları ise kişinin tercihine göre aylık veya yıllık şeklinde belirlenebilir. 

Ayrıca çevrimdışı olarak müzik dinleme avantajı sunan bu abonelik ile internetinizin çekmediği bölgelerde veya internetinizden kullanmak istemediğiniz durumlarda kullanabilirsiniz. Bir başka ayrıcalık ise, çok uygulamanın kullanımını sekteye uğratan reklamların bu uygulamada olmamasıdır. Pek çok kullanıcı reklam olmaması sebebiyle bu uygulamayı tercih ediyor. Şarkıları atlama ve dilediğiniz zaman dilediğiniz şarkıya gidebilme seçeneği de kullanıcıları özgürleştiren bir faktördür. Son olarak, yüksek ses kalitesi sağlaması müziğin temel taşını oluşturuyor.

Ücretsiz Premium Ayrıcalıklarından Faydalanmak

İlk ay premium için denme sürecidir. Bu aşamada kullanıcılar ücrete tabi tutulmaz. Ancak bazı kampanyalar dahilinde iki yada üç ay boyunca uygulamayı ücretsiz olarak kullanmakta mümkündür. Bu kullanımları istediğiniz anda sonlandırma hakkına sahipsiniz. Ancak iptal etmeden önce bilinmesi gereken temel husus, ücretsiz kullanım bir defalığına tanınan bir hak olduğundan dolayı iptal ettiğinizde tekrardan aktifleştirme hakkına sahip olmadığınızı bilmeniz gerekir.