+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Spotify Hesabı Nasıl Kapatılır?

Spotify Hesabı Nasıl Kapatılır?

2022-12-30 14:54:14

Spotify Hesabı Nasıl Kapatılır?

Spotify hesabı olanlar, hesaplarını kapatma işlemlerini gerçekleştirecekleri zaman spotify hesabı nasıl kapatılır? işlemine yönelebilirler. Müzik dinlemeyi sevenler için çok fazla alternatif vardır. Bu alternatifler sayesinde kullanıcılar istedikleri kadar müzik dinleyebilir ve keyifli vakit geçirebilirler.

Spotify müzik dinlemek isteyenler için en iyi müzik seçeneklerini sunan platformlardan birisidir. Kullanıcılar hesaplarını bazen kapatmak isteyebilirler. Bunun için kapatma işlemlerinin takip edilmesi gerekir. Telefon ya da bilgisayar üzerinde spotify'a girilerek kısa sürede kapatma işlemleri yapılabilir.

Spotify Hesabı Neden Kapatılır?

Spotify hesabını kapatmak isteyen kullanıcıların bunun için kendilerine göre farklı nedenleri olabilir. Spotify hesabının kapatılmak istenmesinin nedenlerinden bazıları şunlardır;

Farklı bir müzik platformu kullanılmak istenmesi

Müzik zevkine hitap etmemesi gibi durumlardan dolayı spotify hesabı kapatılmak istenebilir. Hesaplarında kapatma işlemi yapacak olanların buna çok iyi karar vermesi gerekir. Çünkü spotify üzerinden alınan hizmetler, hesap kapatma işlemi sonrası sekteye uğrar.

Spotify Hesabı Kapatmak Ücretli Midir?

Spotify hesabının kapatılabilmesi için herhangi bir ücret ödenmesine gerek yoktur. Bunun için karar verilmesi yeterlidir. Hesaplarını kapatmak isteyenler spotify'a giriş yaptıktan sonra kapatma işlemini kolayca yapabilirler. 

Spotify hesap silme linkine tıklanır. Sonrasında hesaba giriş yapılır. Hesabı kapat butonu üzerinden devam butonuna basılır. Anlıyorum ve devam şeklinde ilerleme sağlanır. Son olarak e-posta adresi kontrol edilir. Mailden hesabımı kapat seçeneği tercih edildikten sonra hesap kapatma işlemi sonlanmış olur.

Spotify Hesabı Kapatıldıktan Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

Spotify hesabını kapatacak olanların hesaplarını kapattıktan sonra bazı durumlarla karşılaşabileceklerini bilmeleri gerekir. Hesabı kapattıktan sonra dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

  • Kullanıcı adı yeni bir hesap alınmak istenildiğinde yeniden alınamaz.
  • Var olan takipçiler gider.
  • Beğenilen çalma listeleri ya da şarkılarda hesap kapatma işleminde gider. Bu nedenden dolayı hesap kapatma işlemlerine dikkatli karar verilmesi gerekir. Sonrasında kullanıcılar sorun yaşayabilirler.

Spotify Hesabı Kapatma İşlemi İptal Edilebilir Mi?

Spotify hesabını kapatmak isteyenler iptal işlemi yapmak isteyebilirler. Genellikle bu durum kararsız kalındığında sıklıkla yaşanır. Hesap kapatma işlemi yapıldıktan sonra iptal gerçekleştirilebilir. Bunun için iki haftalık bir süre belirlenmiştir ve işlemlerin bunun öncesinde yapılması gerekir. 2 haftalık süre içerisinde hesaba giriş işlemi yapılmazsa, hesap silinmiş olur.

Spotify Hesabı Yeniden Açılabilir Mi?

Spotify hesabını yeniden açmak isteyenler olabilir. Bunun için aynı e-posta adresi kullanılabilir fakat farklı bir kullanıcı adı oluşturulmalıdır. Aynı kullanıcı adının yeni hesapta kullanılabilmesi mümkün değildir. 

Kaydedilen müzik listeleri ve takipçiler silindiği için bu işlemlerin yeniden yapılması gerekir. Spotify hesabını yeniden açmak isteyen çok fazla kişi vardır. Bu kişiler mobil ya da tablet üzerinden hesap açma işlemini kısa sürede tamamlayabilirler. Bu sayede müzik keyfini kaldığı yerden devam edilebilmesi mümkündür.