+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Spotify Hesabı Nasıl Açılır?

Spotify Hesabı Nasıl Açılır?

Spotify Hesabı Nasıl Açılır?


Pek çok müzik meraklısı şu sorunun cevabını merak ediyor: spotify hesabı nasıl açılır? Spotify oldukça popüler bir müzik uygulamasııdr. Genel olarak müziğe adanmış olan Spotify, kullanıcıların çalma listesi, albüm, tür veya plak şirketine göre göz atmalarına olanak tanır. Kişisel bir hesap oluşturmanız gerektiğinde, doğrudan arama da yapabilirsiniz. Çevrimdışı bir şekilde dinlemek istiyorsanız internet bağlantısı olmadan bile dinlemenize ve arama yapmanıza izin veren premium sürüm satın alabilirsiniz.

Spotify Hesabı Oluşturma

Spotify hizmetlerinin keyfini çıkarmak için bir hesap oluşturmanız gerekir. Ücretsiz bir hesaba kaydolmak isteğe bağlıdır. Bunun için tek yapmanız gereken Spotify.com sitesine gitmek ya da Spotify uygulamasını indirmektir. Sayfaya girdikten sonra Oturum Aç ya da Kaydol seçeneklerini sayfanın üst tarafında göreceksiniz. Bağlantıya tıklayın ve size Facebook kullanarak giriş yapma seçeneği sunulacak. Sadece Facebook hesabı kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır. Spotify otomatik olarak Spotify'da bir hesap oluşturacak ve Facebook'unuz tarafından kolaylıkla bağlanabilecektir.

Spotify uygulamasını Facebook hesabınız üzerinden kullanmak istemiyorsanız, alttaki Hesabınızı Kullan seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Bu seçeneği tıkladıktan sonra Spotify, istediğiniz kullanıcı adı ve şifrenin yanı sıra e-posta adresinizi ve şifrenizi belirlemenizi isteyecektir. Spotify'da her oturum açtığınızda, e-posta adresinizi ve şifrenizi girmeniz gerekir. Ayrıca Spotify'dan bildirimleri e-posta aracılığıyla alabileceksiniz. Ayrıca diğer seçenekler arasında Apple ile Devam Et, Google ile Devam Et seçenekleri yer alıyor. Bu seçeneklerden de istediğiniz şekilde birisini seçerek ilerleyebilirsiniz.

Spotify Hesabı Nasıl Kullanılır?

Hesabınızı oluşturduktan sonra, Spotify uygulamasını bilgisayarınıza veya cep telefonunuza yükleyebilirsiniz. Uygulamayı yükledikten sonra Spotify hesabınıza erişmek daha kolay olacaktır. Aksi takdirde, tarayıcınız üzerinden Spotify'ı tekrar açmanız gerekecektir. Ayrıca sadece tarayıcı üzerinden giriş yaparak tam bir Spotify deneyimine sahip olamazsınız. Spotify indirmek ve yüklemek için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Spotify sitesine gittiğinizde uygulamayı indirme seçeneğinden uygulamayı bilgisayarınıza ya da telefonunuza indirebilirsiniz.
  • Web sitesi dışında Google Play Store ya da App Store Spotify indirmek için seçenekler arasındadır.
  • Uygulama indirme sonrasında hesap oluşturabilirsiniz.
  • Hesap oluşturmadan Google, Facebook ve Apple hesabınızla da giriş sağlayabilirsiniz.
  • Spotify ücretsiz bir şekilde bazı özelliklere erişmeden kullanabilirsiniz.
  • Ya da Premium üyelik alarak tüm müzik keyfini sınırsız ve dilediğiniz biçimde yaşama şansı elde edebilirsiniz.

Premium sürümün aboneliğini ilk otuz günü için ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak siz isterseniz ücretsiz bir şekilde denedikten sonra satın almayı düşünebilirsiniz. Eğer Spotify içindeki bilgilerinizi güncellemek istiyorsanız, Spotify sağ üst köşesindeki kullanıcı adınıza tıklamanız yeterlidir. 

Açılır seçeneklerden "Hesap"ı seçin ve Genel Bakış menüsünde Spotify çevrimiçi sitesine yönlendirilirsiniz. Burada Bilgi sekmesini seçerek bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Ayrıca ödeme yöntemlerinizi, çalma listelerinizi ve geçmiş müzik deneyiminizi görebilirsiniz. Ayrıca Spotify içindeki çevrimdışı kullanma özelliğinden de yararlanarak internet bağlantınızın olmadığı yerlerde müzik keyfini yaşamaya devam edebilirsiniz.