+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Sosyal Medyada Kaç Takipçiden Sonra Mavi Tik Alınır?

Sosyal Medyada Kaç Takipçiden Sonra Mavi Tik Alınır?

2022-10-14 11:41:15

Sosyal medya son zamanlarda markaların ürün ve hizmetlerine yeni imkanlar sunmaktadır. Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında mavi tik ise markaların daha iyi büyüme yakalayabilmesi için güvenli altyapı sunuyor.

Mavi Tik Nedir?

Twitter’da onaylanmış hesapları görebilmek için mavi onay rozeti kullanılır. Twitter’da mavi tik hesabın orijinal bir hesap olup olmadığını göstermek içinde kullanılmaktadır. Twitter’da mavi tikli hesaplar genellikle ünlülere ait olduğu düşüncesi bulunuyor. Twitter mavi tiki sadece ünlülere veya fenomenlere vermiyor. Bu kişiler hemen mavi tik alabilseler de şahıslar dışında mavi tik hesap alan birçok kurum ve kuruluş da bulunmaktadır.

Diğer sosyal medya hesabı olan Instagram’da da mavi tik marka ya da ünlünün gerçek profili olduğunu kanıtlar. Bununla beraber ünlülerin ve markaların hesaplarının taklit edilmesi önlenmiş olur. Instagram mavi tik özelliğinin bir form ile kullanıcılarına açmıştır. Başvuru sahiplerinin mavi tiki alabilmesi için popülerliğinin yüksek olması gerekir.

En çok merak edilen sosyal medyada kaç takipçiden sonra mavi tik alınır? Sorusunu detaylıca yanıtlayacağız. Instagram üzerinden mavi tik alabilmek için 10.000’den fazla takipçiye sahip olmak gerekir. Twitter için ise milyonlarca takipçiniz olsa bile mavi tik almanın bazı detayları vardır. Profil ve kapak resmi olmalı, tam adınız geçmeli, internet siteniz yer almalı, telefon numaranız yazmalı, e-posta adresiniz olmalı, hesabınız 12 ay içerisinde kural ihlali yapmamış olmalı. Bu detayları karşıladığınız taktirde mavi tik almanız mümkündür.

Mavi Tik Almanın Avantajları Nelerdir?

Sosyal medya da mavi tik aldığınız zaman o platformda doğrulandığınızı gösterir. Böylelikle markanızın ve profilinizin güvenirliği artar. Onaylı hesaplar daha fazla takipçi kazanmanıza ve daha fazla kitleye ulaşmanıza olanak sağlar. Böylelikle daha çok kitleye hitap edebilirsiniz. Mavi tikli hesaplar takipçilerinize ve diğer hesaplara daha çok güven verir. Markanızı ve profilinizi taklitlerden korumak için doğru bir stratejidir. Popülerliğinizin ve var olan takipçi sayınızın korunmanın, arttırmanın en kolay yoludur. Mavi tik kısaca profilinizin ayrıcalığını sergilemede önemlidir.