+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Sosyal Ağlarda Videolu İçeriklerin Önemi Nedir?

Sosyal Ağlarda Videolu İçeriklerin Önemi Nedir?

2022-11-05 14:29:50

Sosyal ağlarda videolu içeriklerin önemi büyüktür. Günümüzde öne çıkan birkaç pazarlama eğilimi olmasına rağmen, video pazarlamasının günümüzün en popülerlerinden biri olduğuna şüphe yok ve küçük ve büyük şirketleri farklı stratejilerine dahil etmeye zorluyor. Fakat taktik aslında neyi gerektirir ve uygulanması ne kadar yararlıdır?

Dijital Pazarlamanın Yeni Sunumu

İnternette görsel-işitsel içerik tüketiminin %75'i aştığını varsayarsak, videonun dijital pazarlamanın bugününün ve geleceğinin temel formatı olduğunu düşünmemek mantıksız olacaktır; ama hepsi bu kadar değil, birkaç gerçeği daha dikkate almaya değer.

Bir yandan, tüketicinin bir tanıtım videosunu izledikten sonra ürün veya hizmet satın alma eğilimi% 60 civarındadır; Öte yandan, kullanıcıların yaklaşık% 80'i bir marka veya ürünün videolarını izlediklerinde daha vurgulu bir anı sergiliyor.

Video Pazarlama Stratejilerini Yürütme Nedenleri:

Yukarıda belirtilenlere ek olarak, video pazarlamanın kullanımı, mobil cihazların bile bu tür içerikler lehine evrimleşmesinde haklılık buluyor, bu da onları yalnızca sosyal ağlardaki varlığı geliştirmek veya YouTube'da görünmek için değil, aynı zamanda arama motorlarında doğal konumlarını teşvik ederek bunları web'deki belirli alanlara ekleme zamanı.

Artan görünürlük:

Diğer multimedya içeriği ile karşılaştırıldığında, görsel-işitsel kaynakların görünürlük açısından daha büyük bir potansiyeli vardır ve biz sadece sosyal ağlar veya çevrimiçi video platformlarından bahsetmiyoruz, çünkü tamamen reklam verenler algoritmalarını bu tür içerik için konumlandırma lehine değiştiriyor.

Artan etkileşim:

Etkileşimler, formatın en büyük avantajlarından birini temsil eder, çünkü kullanıcının farklı eylemler gerçekleştirme eğilimi video içeriğine kıyasla - ziyaretler ve sayfayı paylaşmadan "beğendim" i tıklamaya ve yorum veya fikir bildirmeye kadar açıktır.

Aynı şekilde, müşteri ve marka arasındaki bağlılığı artırarak potansiyel müşterilere güven oluşturan bağı güçlendirerek ikna ve sadakat gücünü destekler.

Katma Değer Oluşturur:

Bir şeyi görmek veya duymak, okumaktan türetilen deneyimden büyük ölçüde farklıdır; Bu argüman, video eğitimlerinin uzun süredir kullanılması ve birçok makale, hatta son derece alakalı içeriğe sahip olanlar da dahil olmak üzere bu makalelerin temelini kazanma biçimleriyle açıklığa kavuşturulmuştur. Sebep? Basittir, örneğin bir tarifi okumak, hazırlanmasının adım adım görmek aynı değildir. Ayrıca içeriklerin, SMM Panel hizmetleri ile desteklenmesi gerektiği bir başka gerçektir.