+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Skype Nedir?

Skype Nedir?

Microsoft'un bir parçası olan Skype'ı çevrimiçi olarak cihazlarınıza indirip Skype hesap açma işlemi yaptıktan sonra Görüntülü ve sesli aramalarda kullanabilirsiniz. Ücretli ve ücretsiz hizmetleri bulunan bu uygulama şu anda konuşmak isteyenlerin hem görüntülü hem de sesli ihtiyaçlarını karşılıyor.

Skype ‘ta oturum açarsanız, en kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz. Daha önce de belirttiğimiz gibi dilerseniz cüzi bir ücret karşılığında - sms gönderebilir, -telefonları direkt arayabilirsiniz. Kullanıcılarına abonelik satın alma hizmeti de sunan uygulama, genellikle iş dünyasında tercih ediliyor. Buna aslında Skype Web de denir. Skype'ı nasıl kullanırım? Skype'ı kurduktan sonra nasıl kullanılacağını konuşabiliriz.

Skype, günümüzde en yaygın kullanılan video uygulamalarından biridir. Bu bağlamda uygulamayı nasıl kullanılabilir

Skype Hesap Açma İşlemi Nasıl Yapılır?

Skype uygulamasını cihazınıza indirin. Uygulamayı indirdikten sonra karşınıza çıkan adımları takip edin ve kurulum işlemini tamamlayın. Dilerseniz bu sefer arama motorunda ayarlamalar yapabilirsiniz.

Sona geldiğinizde size Skype ‘ta yeni olup olmadığınızı soracaklar. Burada yeni olduğunuzu kabul edip yolunuza devam ederseniz, uygulamaya daha kolay geçebileceksiniz. Görüntülü arama yapmak için ses ve videoyu kontrol etmeniz gerekir.

Uygun Bir Profil Resmi Girmelisiniz

Görüntü ve ses ile denemeler yaparak uygulamada herhangi bir sorun olmadığını anladıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Daha sonra eklediğiniz profil resmini de düzenleyebilirsiniz. (Kısıtlama yok) Son sayfada "Skype Kullan" seçeneğini göreceksiniz. Tıklayarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Skype ‘ta oturum açtığınızda, Messenger uygulamanızdaki kişiler buraya aktarılır.

Favori kişilerinizi çevrimiçi Skype uygulamasındaki favorilerinize ekleyebilirsiniz. Veya isterseniz başka bir listede sıralayabilirsiniz. Uygulamada beğendiğiniz kişilere resim göndermek isterseniz, resmi sürükleyip sohbete gönderebilirsiniz.

Web Skype, Skype Kurumsal web uygulaması olarak da adlandırılır. Genel olarak, Skype yaygın olarak kullanılan bir toplantı uygulamasıdır. Bu uygulamada randevu alamazsınız. Ancak toplantılara katılabilirsiniz. Bu sayede iş dünyasındaki olumsuzluklar bir şekilde ortadan kalkmaktadır.

Skype ‘ta oturum açtıktan sonra web kullanıcılarınızı görebilir ve bir konuşma başlatabilirsiniz. Uygulamayı yalnızca bilgisayarınızda kullanmanız gerekmez.

Cep telefonları ve tabletler gibi Android veya iOS işletim sistemli cihazlarda da kullanabilirsiniz. Telefonunuzda bu uygulamaları kullandıysanız, telefon numarası ile de arayabilirsiniz.