+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Sanatçılar için Instagram – Hayranlarınızla Bağ Kurun

Sanatçılar için Instagram – Hayranlarınızla Bağ Kurun

2022-09-16 10:58:13

Sanatçılar için Instagram son derece önemlidir. Sanatçı, şarkıcı, besteci veya ressam olun, işinizde başarılı olmak istiyorsanız, işinizi paylaşmanız gerekiyor. Neyse ki, bunu yapmanın kolay bir yolu var. Instagram’da çalışmalarınızı, perde arkasını, ilhamınızı ve daha fazlasını görsel yardımlarla paylaşabilirsiniz. İnsanların sizi keşfetmesi için sosyal medya kullanımı çok önemlidir. İnsanlara ulaşmak istiyorsanız, farklı olmaya istekli olmanız gerekir.

Sanatçılar İçin Instagram İpuçları

İnsanların dikkatini dağıtmanız, ana sayfadayken dikkatlerini cezbetmeniz ve sonunda sizi takip etmelerini sağlamanız gerekir. Her sektör için olduğu gibi burada da öne çıkmanız gerekiyor. Soru şu: takipçi kazanmak için nasıl öne çıkılır?

Çalışmanızı Paylaşın

Belki de çalışmanızı paylaşmaktan çekiniyor olabilirsiniz. Ancak bu korkunun üstesinden gelmenin zamanı geldi. Yapmanız gereken ilk şey işinizi paylaşmaktır. Bundan kaçınmanın bir yolu yok ve bunu göstermeyi reddederseniz işinizde "ünlü" olamazsınız.

Hiç kimse doğrudan paylaştıklarınızı çalmayacaktır. Ayrıca, paylaşımlarınızın dikkatini çektiği ilk kişiler sizi yargılamayacak; muhtemelen paylaşımlarınıza olumlu yorumlarda bulunacaklardır.

Instagram Üzerinde İşlerinizi Paylaşmak


Gönderiler

Her şeyin fotoğrafını çekin veya her şeyi kaydedin. Bir şarkı yazmayı bitirdiğinizde, kendinizi şarkı söylerken ve çalarken kaydedin. Bu samimi ve aynı zamanda paylaşması kolay bir içerik olacaktır. Yeni bir resim, heykel veya çizimi bitirdiyseniz, resmin videosunu gönderin veya nihai sonucun fotoğrafını çekin. Başlıkta, kavramın nasıl ortaya çıktığı, ona neyin ya da kimin ilham verdiği, üzerinde ne kadar süredir çalıştığınız vb. hakkında konuşabilirsiniz. Takipçilerinizin ilgisini çeken, onları sanatın kendisi kadar ilgilendiren bir hikaye oluşturun. Son olarak, hashtag kullanmayı unutmayın.

Hikayeler

Hikayelerde fotoğraf gönderebilirsiniz, ancak çalışmalarınızın sadece 15 saniyesini paylaşabileceğiniz bir alandır. Bir Instagram hikayesi ile, çiziminizin etrafını videoya alabilir, her santimini kaydedebilir ve gösterebilirsiniz. Bu esnada konuşarak eseriniz hakkında detay verebilirsiniz. Takipçilerinizin etkileşime girmesine izin vermek istiyorsanız, mevcut çıkartmaları da kullanabilirsiniz. Sürgülü etiket, anket etiketi ve soru etiketi seçeneğiniz var. Hashtag'leri hikayelerde de kullanabilirsiniz.

Canlı Yayınlar

Instagram akışlarında, hikayelerde yaptığınız gibi aynısını yapabilir ve her açıdan eserlerinizi kaydedebilirsiniz. Örnek olarak satın aldığınız yeni bir ürünü veya sevdiğiniz bir diziyi/filmi konuşun. Ancak sayfanızın diğer sanatçıların sayfalarına kıyasla daha ön planda olmasını arzu ediyorsanız, SMM Panel hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.