+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Reddit Nasıl Karma Kasılır?

Reddit Nasıl Karma Kasılır?

2022-12-18 21:57:30

Reddit Nasıl Karma Kasılır?


Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından bir olan reddit konusunda reddit nasıl karma kasılır?  soru çok merak ediliyor.

  • Gönderilere oy vermek yeterli değildir.
  • Topluluklar ne kadar büyük olursa orada yapılan içerik paylaşımları daha çok getiri getirir.
  • Karma değerlendirmeleri olan kullanıcıların gönderilerine yorum yapmalarını sağlar.
  • Size yapilan yorumlara mutlaka yanit veriniz.
  • Paylaşımlarınızın kaliteli olması önemlidir.

Bu maddeler dışında reddit için ayrıca bir karma hilesi yoktur.  Bu kısımda hile araştırmak yerine verilen önerileri takip etmek için sizin için daha faydalı olacak, kısa sürede puanlarınıza yansıyacaktır.

Reddit Karma Neye Denir?

Kullanıcıların topladığı puana denir. Bu puanların tanımlaması sizin paylaşımınıza gelen eksi ve artı yönü oylara göre şekillenir. Puanların kullanıcı hesabı üzerindeki etkisi ortadadır. Ayrıca bu puan ne kadar yüksekse çevre koşulları olan alt dizinlere katılma olasılığınız o kadar yükselir. Yani kullanıcının saygınlığını da bir eşi yoktur. 

Çünkü puanları yüksek olunca paylaşımları iyi yorumlar almış, beğenilmiş demektir. Karma puanı düşük olursa bu, diğer kullanıcıları rahatsız eden veya spam alan içeriklere işarettir. Ancak her zaman düşük karma puanına sahip olanlar için aynı genellemeyi yapmak doğru değildir.

Tek Etken Gönderilerine verilen Oylar Değildir

Karma puanları artırmanın tek yolu içeriklere oy vermek değildir.  Yorumlardaki olumlu ve olumsuz dönütlerin de son derece etkisi görülmektedir.  Başkalarının içeriklerine yorum yaparken gerçekçi ve güzel yorumlar yapın.  Ama bu geride kaldığınız puanınızı elde etmek için bunu yaptığınızı karşı yönlerde hissettirmeyin.  En aktif olan alt dizinlerden birine götürülür.  Burada kullanıcılar sadece soru soracaktır.  Karşılıklı bir soru cevap şeklinde ilerleyen yorumlaşma ortaya çıkar.

Büyük Topluluklar Dahilinde Paylaşım Yapın

Paylaşım bölümleri alt dizin aktif kullanıcı kitlesine sahip olması önemlidir.  Burada yaptığınız bir paylaşımın diğer kullanıcılar tarafından hoş karşılanması önemlidir. Çünkü bu şekilde yapılan paylaşımlara yapılan yorumlar daha aktif hale gelir. Herkesin ilgilendiği bir içerik olursa paylaşımdaki etkileşim de fazla olur.

Karması Düşük Kullanıcılardan Yorumu Esirgemeyin

Karma puanı düşük kullanıcılar eğer spam yoksa veya olumsuz içerik paylaşmadıysa yeni kullanıcılardır. Bu nedenle yeni kullanıcıların içeriklerine yorum yaparak onların da puanlarını yükseltmeleri için desteklerini almaları çok önemlidir. Kullanmayı bu amaçla yaptığınız yorumlara ve oylamalara karşılık verirler. Böylece sınırsız olarak etkileşim sağlayıp birbirinizin puanını arttırmışsınızdır.

İçerik Kalitenize Dikkat Edip Yapılan Yorumları Cevaplayın

İçerikleriniz ne kadar kaliteli olursa etkileşim o kadar yüksek olur.  Bu durum aslında tüm sosyal medya platformlarında beklenen ve istenen bir kriterdir.  Ama bir başka kriter daha vardır  .  Bu da yapilan yorumlari cevapsiz birakmanizdir.  Çünkü onun bir yanıtınız da yorum olarak gerçekleşmesi ve puanınızı artırmaya yönelik bir adımdır.  Böylece kısa sürede puanlarınızı arttırmanız kolaylaşır.