+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Reddit Hesabı Nasıl Kapatılır?

Reddit Hesabı Nasıl Kapatılır?

2022-12-18 21:58:11

Reddit Hesabı Nasıl Kapatılır?

Kullanıcıların merak ettiği  reddit  hesabı nasıl kapatılır?  Soruya cevap vermekten önce popüler olan  Reddit  hakkında ayrıntılı bilgiler vermek gerekir.  Reddit  hem uygulamasıyla hem Masaüstü ile Kullanıcılara hizmet veren önemli sosyal haber sitesi ve forumlardan biri olarak ön plana çıkıyor. 

Platformda yer alan dizinler oyun, web dizileri ve birçok bilgi bilgisi sunuyor.  Farklı konular hakkında bilgi almak ve paylaşmak konusunda önemli bilgiler sunan bir platformdur.  Ancak çalıştırmayı beğenmeyen veya farklı sebeplerden dolayı hesabın kapatılmasına karar verildi.

Reddit Hesabı Neden Silinir?

Reddit hesabını silme konusunda Kullanıcıların farklı nedenleri olabilir. Gençler daha çok sınav sonu derslerine ertelemek için silme işleminde bulunurken bazı da takipçilerden kaynaklı olarak hesaplarını silebiliyor. Özellikle gizlilik durumlarına daha çok önem veren kişiler herhangi bir yaşadıklarılık durumunda hesaplarını kalıcı olarak silme yoluna başvurabiliyor.

Tarayıcı Üzerinden Reddit Hesabının Silinmesi

Kullanıcılar tarafından kullanılan Reddit hesabını kalıcı bir şekilde silmek isteyenler için bazı bilgiler bulunuyor. Bu işletim şu şekilde sıralamak mümkündür.

  • İlk olarak yasaklama web sitelerine giriş yapın.
  • Açılan ana sayfada bulunan kullanıcı adının sağ üst bölümünde yer alan menüden ''ayarlar'' bölümünde geçin.
  • Açılan sayfalarda yer alan seçenekleri arasından ''hesabı devre dışı bırak'' seçeneğini seçin.
  • Kullanıcı adı ve parola bilgilerini girerek ''devre dışı bırakılan hesapları kurtarılamaz'' aldığı ''devre dışı bırak'' butonunu tıklayın.

Yüklemenin yer alan aşamalar sonucu hesapta bulunan gönderi ve yorumların tamamının silineceğini de belirtiyor.

Mobil Telefon Üzerinde Reddit Hesabının Silinmesi

üzerinden erişim sağlama işlemin kişileri masaüstü telefon üzerinden giriş işlemleri yapılan hesap kapatma işlemi de yapılabilir. Ancak Android ve İOS uyumlu işletim sistemleri üzerinden kullanımın kullanımları için bazı işlemlerin takip edilmesi gerekir. Reddit hesaplarını yaparak mobil telefon kullanıcıları kolay bir şekilde giriş yaparak kalıcı olarak kapatabilir.

Reddit Gönderileri Nasıl Silinir?

Reddit kullanıcılarının izleyecekleri bazı basit bilgiler sayesinde yer alan gönderileri silebilir. Reddit hesabına giriş yapanlar sağ üst köşede bulunan simgeye tıklayarak gönderi silme işlemine başladılar. Açılan ekran kullanıcıları karşılama profili tüm gönderiler gelecek. Kullanıcılar kapatmak istediklerinde yer alan üç nokta girerek ''sil'' kullanabilmek için kullanıyor.

Reddit Hesabı Geçici Olarak Kapatılır Mı?

Reddit kullanıcıları kullanıcıların tercih ettikleri geçici olarak hesabın devre dışı kalmış gibi bir seçeneği bulunmuyor.  Ancak hesapların kalıcı olarak silinmesi deneyimlerini devre dışı yaşadıklarınızda bulundurmanız gerekir.  Hesabın devre dışı bırakılması bir daha erişimin sağlanamayacağı anlamına geliyor.

Devre Dışı Bırakılan Reddit Hesabında Mesajlar Silinir Mi?

Reddit kullanıcılarının hesaplarının silmesi durumunda yer alan mesajları kaldırılır.  Bulunan mesajın silinmemesi için kullanıcıların hesaplarını silmeden önceki mesajlarının silmesi daha kolay olur.  Çünkü Reddit hesabının devre dışı bırakılmasından sonra mesajlara hiçbir şekilde erişim imkanı bulunmuyor.