+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Pinterest Video Nasıl İndirilir?

Pinterest Video Nasıl İndirilir?

2022-12-17 14:08:35

Pinterest Video Nasıl İndirilir?

İnsanlar tarafından son yıllarda en çok kullanılan video ve fotoğraf uygulaması pinterest ve pinterest video nasıl indirilir? hakkında detaylı bilgiler sunacağız. Pinterest platformu üzerinde video indirmek diğer sosyal medya platformlarına göre biraz daha zor olabiliyor. Video veya fotoğraf indirme süreci biraz da uğraştırıcı olabiliyor.

Pinterest Video Nedir?

Görsel ağırlıklı bir platform olan Pinterest Facebook, Intagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarıyla paylaşım ve beğenilerle paylaşımda bulunabilir. Uygulama açıldığından beri beri insanlar arasında popüler bir uygulama haline geldi. Kısa bir süre içinde üyelik işlemlerini yaparak kendin zevkinize göre profilinizi oluşturabilirsiniz. Uygulama içinde kullanıcılar tarafından paylaşılan videoları indirmek için bazı indirme programları kullanabilir. Videolarınızı mp3 ve mp4 formatlarında videolarınız indirebilirsiniz.

Pinterest Video İndirme Aşamaları

  • Son 1-2 yıl içinde kullanıcılar arasından yaygın bir hale gelen Pinterest uygulamasında video indirirken izlenecek aşamaları şu şekilde sırlayabiliriz.
  • İlk olarak kullanıcıların indirmek istedikleri videolu Pinterest sayfasına ulaşmaları gerekir.
  • Videoyu tıklayıp açtıktan sonra açılan pencerede incele yazan alana gidilmelidir.
  • Daha sonra açılan ekranda video poster diye başlayan kod satırında bulunan ok işareti tıklanmalıdır.
  • Kodlar arasında video/mp4 olanı seçilerek video sağ linkine tıklayarak open in new tab butonuna basarak yeni bir sekmede video açabilirsiniz.
  • Yukarıda yer alan adımlar doğru bir şekilde izlenilmesi halinde videonun sağ altında indirme butonuna basarak videoyu kolay bir şekilde indirme imkanı elde edersiniz.

Pinterest Video İndirme Programları Nelerdir?

Pinterest uygulamasında kullanıcılar arkadaşlarını ve yakın çevrelerini takip edebilir. Kendi panosunda takibe aldığı kişilerin videolarını indirmek için bazı video indirme programlarına ihtiyaç duyabilir. Bu programları şöyle sıralayabiliriz.

  • VidMate,
  • aTube Catcher,
  • Savey,
  • AVD İndirme Yöneticisi,
  • CamStudio,
  • Gihosoft TubeGet,
  • Kastor Downloader,

Bu programları pc, telefon ve tabletlerinize indirerek kolay bir şekilde Pinterest uygulamasına ait videoları indirebilirsiniz.

Mobil Telefon Kullanarak Pinterest Videoların İndirilmesi

Mobil telefonlar üzerinden üzerinden Pinterest videolarının indirilmesi için izlenecek bazı adımlar bulunuyor. Kullanıcılar ilk olarak mobil telefonlarından uygulamayı açarak indirme işlemlerine başlayabilirsiniz. Web sitesinin aram kutusunda istediğiniz video direkt aratabilirsiniz. Arama sonucunda kaşınıza gelen videoyu tıklayarak video kolayca indirebilirsiniz.

Bilgisayar Üzerinden Pinterest Videoların İndirilmesi

Pinterest uygulamasında yer alan bazı videoların bilgisayara indirilmesi için bazı hususlar bulunuyor. Bu hususlara uyulması halinde kolayca videoları indirmeniz mümkün olur. İlk olarak kullanıcıların internet tarayıcıları üzerinden Pinterest uygulamasına gitmesi gerekir. Uygulamada videolar için arama yapılması halinde karşınıza birçok video listesi gelecektir. 

Bu videolar arasından istediğiniz videoyu seçerek devam edebilirsiniz. Video tıklandığında bir sonraki adımlar kolay bir şekilde gelir. Videonun altında açılan menüde videonun bağlantısını kopyalayarak video indirme programına yapıştırabilirsiniz. Bundan sonra istenilen kalitede gerekli pinterest videosunu indirme seçeneğine sahip olursunuz.