+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Messenger’da Arşivlenmiş Mesajları Görüntüleme

Messenger’da Arşivlenmiş Mesajları Görüntüleme

2022-10-14 14:23:02

Messenger Facebook üzerinden yazışmak isteyen kişilerin kullandığı mesajlaşma aracıdır. Her zaman popüler olmayı başarmış mesajlaşma platformudur. Bunların dışında görüntülü sohbet seçenekleri de bulunmaktadır. Böylelikle istediğiniz kişi veya kişiler ile görünürlüğü konuşabilirsiniz. Messenger’da mesaj arşivleme ve mesaj silme özellikleri de yer almaktadır. Messenger’da bilerek veya fark etmeden mesajlar arşivlenmiş olabilir.

Peki, bu messenger’da arşivlenmiş mesajları görüntüleme nasıl olur? Messenger’da arşivlenmiş mesajlar bölümünden mesajlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Arşivlenmiş mesajlar bilgisayar ve mobil üzerinden görüntülenebilir. Mobil uygulama ile telefona indirdikten sonra hemen kullanabilirsiniz. Messenger’de arşiv seçeneğine erişim çok kolaydır, bu sebeple rahatlıkla kullanabilirsiniz. Arşivlenen mesajlar silinebileceği gibi geri de alınabilir.

Facebook Messenger Arşivlenmiş Mesajlar Nerede?

Messenger’da arşivlenen mesajların nerede olduğu sorusu birçok Facebook kullanıcısı oldukça merak edilen bir sorudur. Kolay bir çözümü olmasına rağmen bazı kullanıcılar için kafa karıştırıcı olabilir. Arşivlenmiş mesajlar, silmek istemediğiniz ama görmeyeceğiniz mesajları saklamanıza yardımcı olur. Bilerek veya yanlışlıkla silinen mesajlar arşivlenebilir. Fakat bu mesajların görüntülenmesi için tekrar gelen kutusuna almalısınız.

Mobil Facebook uygulaması ya da Messenger uygulaması ile arşivlenmiş mesajlara ulaşılabilmek için ilk olarak uygulama açılmalıdır. İsteğinize bağlı olarak web sayfasından da giriş yapabilirsiniz. Messenger açıldığı zaman sol üst kısımda bulunan arama bölümünden arşivlemiş olduğunuz mesaj kime ait ise o kişinin adını yazmanız yeterli olacaktır. Çıkan seçenekler arasında arama yapılacak olan kişi seçilmelidir. Daha sonrasında açılacak olan sayfada kişiyle olan arşivlenmiş mesajlar gösterilir. Eski mesajları görüntüleyebilirsiniz.

Facebook Messenger Arşivlenen Mesaj Geri Alınır Mı?

Arşivlenen mesajlar silinebilir ya da geri alınabilir. Bunun için yapılması gereken ilk şey Messenger uygulamasının açılmasıdır. Uygulamayı açtıktan sonra istediğiniz kişinin ismini yazın. Sol üst kısımda bulunan arama seçeneğiyle arşivlenmiş mesaj sahibinin ismi aranabilir. Çıkan isme tıkladığınız zaman arşivlenmiş mesajlar karşınıza çıkacaktır.

Arşivlenmiş mesajları mesaj kutusuna taşımak için bir takım hamleler uygulamalısınız. Mesajları tekrar mesajlaşma kutusuna taşımak için o kişiye mesaj atmanız gerekiyor. Mesaj attığınız zaman mesajlaşma geçmişi hemen gelen kutusunda görülecektir. Böylelikle mesajları arşivden kurtarmış olacaksınız.