+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Linkedin Premium Ne İşe Yarar? Özellikleri Nelerdir?

Linkedin Premium Ne İşe Yarar? Özellikleri Nelerdir?

2022-12-17 13:51:50

Linkedin Premium Ne İşe Yarar? Özellikleri Nelerdir?

Linkedin, iş verenler ve iş arayanları bir araya getiren bir platform olarak faaliyet yürüttüğünden çalışan arayan ve iş arayanların en merak ettiği iki soru linkedin premium ne işe yarar? özellikleri nelerdir? şeklindedir. Platformun nasıl işlediğini bilmek önemlidir. Çünkü iş dünyası ile alakalı sıcak haberin paylaşıldığı, çeşitli alanlarda iş tecrübesi olan bireylerin görüş ve önerilerini paylaştığı bir mecradır. Bu sosyal medya ağı herkese açıktır aynı zamanda ücretsizdir.

Linkedin Profili Oluşturma

Sayfaya kullanıcı adı ve şifre ile oluşturup üye olduktan sonra profilinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. İnsanların profilinize tıklama sayısının artması için projelerinizi, yaptığınız işleri, yetenekli olduğunuz konuları, güçlü yönlerinizi ve başarılı olduğunuz alanları en güzel şekilde ifade etmelisiniz. Özgeçmiş yazmaya önem veriniz. Özgeçmişinizde becerilerinizi ve eğitim bilgilerinizi ayrıntılı olarak ifade ediniz. Profil fotoğrafınızı insanların sizin için nasıl bir izlenimde bulunmasını istiyorsanız ona göre seçiniz. Yani her anlamda profesyonel görünmeyi kendinize temel kriter edininiz.

Linkedin Premium Nedir?

Premium özelliği, linkedinde bir çok avantajdan faydalanma amacı güden bir özelliktir. Linkedin bünyesinde premium özelliğini kullanmak için ayrıca üye olmak gerekir. Bu üyelik ücretlidir. Güncel ücreti 186.99 TRY'dir. Bu standart ücretidir. Farklı paket seçimi ve pakete bağlı ücretlendirme değişiklik gösterir.

  • Premium Career (Kariyer Planı) : 29.99$
  • Premium Business (İş Planı) : 59.99$
  • Sales Navigator Pro (Satış Planı) : 79.99$
  • Recruiter Lite (İşe Alım Planı) : 119.95$

En çok tercih edilen kariyer planıdır. Ayrıca linkedin premium özelliğini bir süre deneyerek karar verme şansınız vardır. Bir ay boyunca ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Linkedin Premium Özellikleri

Linkedin Premium’u ön plana çıkaran başlıca özelliklerden ilki Inmail mesajlarıdır. Bu özellik ile birlikte Linkedin’e üye olanların tümüne mesaj gönderebilirsiniz. Mesaj gönderdiğiniz üyeler, mesajınızı Linkedin ana sayfasında ve e-posta adreslerinde olmak üzere iki yerde görüntüleyebilir. LinkedIn bu mesajlara cevap vermek için yedi günlük bir zaman dilimi sunuyor. Yedi gün içinde karşı tarafın sizin mesajınıza cevap vermeme durumunda size bir adet daha Inmail mesaj atma hakkı tanıyor. 

Başka bir harika özellik ise profilinizi görüntüleyenlerin tam listesini görebiliyorsunuz. Ücretsiz Linkedin kullanımında ise profilinizi inceleyen son beş kişiyi görme hakkınız vardır. Linkedin Premium kullanıcıları, profilini inceleyen kullanıcıların listesini doksan güne kadar görebilme şansına sahiptir. Böylece iş çevrenizi genişletmek ve potansiyel hedef kitlenizle tanışmak şansı yakalayabilirsiniz.

Linkedin Premium Nasıl İptal Edilir?

Kullanıcı adı ve şifreniz ile linkedin sayfasına girdikten sonra, üst menüde yer alan "Ben" butonuna tıklayınız. Buradan "Ayarlar ve Gizlilik" sekmesinde yer alan "Hesap" bölümündeki "Abonelikler ve Ödemeler" kısmına geliniz. Karşınızdaki sayfada yer alan "Premium Hesabı Yönet" bölümünün içinde "Aboneliği İptal Et" butonuna tıklayarak işlemi bitirebilirsiniz.