+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Likee Nedir?

Likee Nedir?

2022-12-17 12:57:38

Likee Nedir?

Likee nedir? Sorusuna cevap arayan sosyal medya kullanıcıları özellikle Google Play Store uygulamasında yeni uygulamalar aramak isterken karşılaştıkları yeni uygulamaları merak edenlerin sorguladıkları sorulardan biridir. Ayrıca anne ve babalar bu uygulamanın güvenli olup olmadığı konusunda bilgi edinmek için araştırma yapıyor.

Likee Uygulamasında Merak Edilen Sorular Nelerdir?

Yapılan araştırmalar sonucunda merak edilen soruları cevaplamak için bu makaleyi sizlere hazırladık. Likee nedir? Tam anlamı ile ne olduğu, içeriği nedir? Çocuklar için güvenli bir ortam mıdır? Likee uygulaması ile para kazanılabilir mi? Ya da Likee uygulamasında para nasıl kazanılır? Bu gibi soruların cevaplarına değiniyoruz.

Likee Nasıl Bir Uygulamadır?

Likee uygulaması TikTok uygulamasına benzer bir uygulamadır. Aynı TikTok uygulaması üzerinde kısa süreli oluşturulan videolar gibi videolar üretip paylaşabilmenizi sağlayan bir sosyal medya platformlarından biridir. Likee uygulaması da TikTok gibi en çok müzik videoları bulmak mümkündür. Genelde paylaşımlar müzik üzerine yapılır. Likee yeni bir uygulama olduğundan TikTok gibi aktif bir kullanıcı kitlesi yoktur. Yine de viral videolar üretmek oldukça eğlenceli ve kolaydır.

Likee Uygulamasının Özellikleri Nelerdir?

Birçok insanın yeni keşfettiği uygulamalardan biri olan Likee uygulamasının zevkle kullanacağınız özellikleri vardır. Bunlar nelerdir?

Oluşturulan videolara efektler ekleyebilirsiniz. Böylece çekilen videolar farklı bir görünüme sahip olur ve daha çok dikkat çeker.

Likee uygulaması ile müzik tarzında videolar oluşturulsa da bir çok kategoride videolar da yayınlanabiliyor. Örnek verecek olursak, yemek tarifi ile ilgili bir video çekimi yaparak, sonrasında bu videoyu paylaşmak olabilir. Kullanıcılar bu video eşliğinde yemek deneyebilir ve yeni keşifler de bulunabilirler.

Sosyal medya platformlarından instagram ve TikTok ta bulunan keşfet bölümü, Likee uygulamasında da bulunmaktadır. Böylelikle yeni videolar ve hesapları keşfetme olanağınız bulunuyor.

Likee uygulamasının arama kısmında istediğiniz bir konuda arama yaparak daha önce yayımlanmış videolara kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Likee uygulaması denildiği gibi diğer uygulamalara benzer özellikleri bulunmaktadır. Keşfedildikçe instagram ve TikTok gibi kullanıcı kitlesi artmaya devam ediyor.

Likee Uygulaması Çocuklar için Güvenli Midir?

Likee uygulaması çocuklara uygun bir platform değildir. Çünkü bir anda her türlü video çıkabilir. Kötü niyetli insanlar da bu uygulamayı kullanabiliyor. 

Bundan dolayı da çocuklara uygun bir platform değildir. Yetişkinler bu kişilerden kendilerini koruyabilirler fakat çocuklar bu konuda bilgi ve deneyim açısından yetersizdir. TikTok, ebeveyn denetimi açısından biraz daha iyidir. Fakat Likee bu konuda yetersiz kalıyor. Instagram uygulamasında bulunduğu gibi yaş doğrulama konusunda katı kuralları yoktur.

Likee ile Para Kazanılabilir Mi?

Likee ile para kazanmak isterseniz sponsor gönderiler paylaşmanız gerekir. Ayrıca satış ortaklığı ve tabi ki ücretli reklam alabilirsiniz. Böylelikle Likee uygulamasında para kazanma olasılığınız bulunmaktadır. Tabi ki iyi bir takipçi hayran kitlenizin olması şarttır. Yoksa doğrudan para kazanma gibi bir durum söz konusu değildir.