+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Kurumsal Profillerde Takipçi Sayılarının Önemi Nedir?

Kurumsal Profillerde Takipçi Sayılarının Önemi Nedir?

Kurumsal profillerde takipçi sayılarının önemi oldukça büyüktür. Herhangi bir segmentteki tüm şirketlerin sosyal medyanın gücünü anlaması gerektiği bir zamanda yaşıyoruz. Şirketinizin küçük veya çok uluslu olması fark etmez. Her ikisi için de sosyal medyaya yer var ve markanızın ağlarda yer alması için müşterilerden büyük bir baskı olacaktır. Büyüklükleri ne olursa olsun, şirketler artık yalnızca itibara ve aktif hizmette geçirdiği yıl sayısına göre değerlendirilmiyor. Birçok takipçiye ve beğeniye sahip olmak da müşterileri değerlendirme kriterleri arasında yer alıyor.

Sosyal medya markanıza görünürlük kazandırır, müşterilerle ilişkilerde yardımcı olur ve dijital kimliğinizi oluşturur.

Çok Fazla Takipçiye Sahip Olmak Gerçekten Önemli Mi?

Bir şirketin Facebook veya LinkedIn sayfasını en son ziyaret ettiğiniz ve az sayıda takipçi ve beğeni gördüğünüzü düşünün. Akla gelen ilk soru şudur: Neden bu kadar az beğenileri var? Bu düşünce şu gerçeğe bağlı olarak ortaya çıkar: kurumsal profilleri rastgele takip etmiyoruz.

Öyleyse, böyle bir sayfaya rastladığımızda, popülaritesinin çok az olduğunu veya hizmetlerin o kadar iyi olmadığını hayal ediyoruz. Çok sayıda takipçiye sahip olmanın avantajı nedir? Belki de çok sayıda takipçiye sahip olma konusunda endişelenmenin en önemli nedeni, reklam maliyetlerini düşürmektir. Sosyal medya, şirketiniz için ücretsiz görünürlük sağlar. İyi içerik viral hale gelebilir ve birçok insanın geleneksel medyada göründüğünden daha fazla görünebilir.

Müşterilere Hızlı Bir Şekilde Mesaj İletin

Sosyal medyada yayın yapmak, şirketinizin müşterilere bir şeyler iletmesinin en hızlı yoludur. Ek olarak, sadece bir şey iletmiyorsunuz, hemen müşteri geri bildirimi almaya başlayacaksınız. Bu tanıtım aktiviteeri için çok değerli olabilecek ve mevcut pazarlamanın akıllı bir biçimi olarak artı puan sağlayacaktır. İnsanlar başkalarıyla ilişki kurmayı sever. Hiç kimse bir robotla veya tamamen kişisel olmayan bir şeyle konuşurken kendini rahat hissetmez. Sosyal ağlar, şirketinize kişisel bir dokunuş vermenize, müşterilerinizle etkileşim kurmanıza ve kurumsal profilinize dostça bir imaj vermenize olanak tanır.

Tüm bunları yaparken, takipçi sayılarınızı da ihmal etmemelisiniz. SMM Panel hizmetleri ile kurumsal profillerinizde güven inşa etmenize yardımcı olacak takipçileri kolaylıkla satın alabilirsiniz.