+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram’ın En Popüler Hashtagleri

Instagram’ın En Popüler Hashtagleri

2022-09-28 09:42:29

Son yıllarda herkesin hayatında instagram büyük bir yer tutmaya başladı. Farklı fotoğraflara bakmak ve inanların yaşam tarzlarını takip etmek herkesin ilgisini çekmekte. Ayrıca instagram alış veriş yapma konusunda da sıklıkla kullanılmaya başladı. Butik işletmeler veya el emeği ürün üretenler tüm bunları instagram üzerinden satışa çıkarmaya başladılar. İnstagram hashtagleri ise insanların ilgileri doğrultusunda bir belirginlik kazandı ve tıklanma sayıları arttı. İnstagram üzerinde binlerce hashtag var en fazla hangisi kullanılıyor, ınstagram’ın en popüler hashtagleri hangileri dersek açık ara önde olanları mevcut.

Yemek Hashtagleri

Kuşkusuz yemek hashtagleri ön planda yer almaktalar. Özellikle de yemek tarifleri ve farklı lezzetleri deneyenlerin çektiği videolar. Bu yemek videoları aslında birçok kişinin işine yaramaktadır. Pratik bir yemek nasıl yapılır veya püf noktaları nelerdir gibi detayları bu videolardan takip eden birçok insan var. Eskiden yemek tarifleri komşudan ya da kitaptan alınırdı günümüzde instagrama bakmak yeterli.

Mekan Hashtagleri

Herkes gittiği mekanın olumlu veya olumsuz yönlerini paylaşmakta. Bundan dolayı mekan hashtagleri en çok işe yarayanlardan bir tanesidir. Olumlu yönde eleştiri alan mekanların müşterileri bu hashtagler sayesinde artmaktadır.

Seyahat Hashtagleri

Popülerliği hiç azalmayan hashtagler arasında seyahat hashtagleri yer almaktadır.

  • Gezip görülen yerler, ne yenir, nereye gidilir veya nerede kalınır gibi onlarca fotoğraf ve video paylaşımı yapılmaktadır.
  • Bu paylaşımlar küçük bir gezi rehberi niteliği taşıdığından dolayı birçok insanın da işine yaramaktadır.

Seyahat öncesinde bu tip hashtaglere göz atmak faydalı olacaktır.

Ev Dekorasyon Hashtagleri

Son zamanlarda insanlar evlerini fotoğraflamayı popülerlik haline getirdi. Salonda okuma köşesi, mutfakta kahve köşesi veya özel olarak tasarlanmış balkonlar büyük ilgi görmektedir. Bu dekorasyon hashtaglerini takip edenler istediklerini dekorasyon fikirlerine ulaşabilir ve ev dekorasyonlarını bu doğrultuda yapabilirler.

Bebek Bakım Hashtagleri

Bebek bakım, bebek kıyafetleri veya yeni doğan bebek malzemelerinin etiketlendiği hashtaglerde yeni anneler ve anne adayları tarafından yakından takip edilmektedir. Artık anne adaylarının bebek bakım kitaplarına ihtiyacı yok bunun yerine instagramda küçük bir gezinti yapmaları bebek bakımı konusunda birçok şey öğrenmelerini sağlayacaktır. Anne adaylarının en çok işine yarayan hashtaglerden bir tanesidir.