+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagramda Nasıl Hesap Gizlenir?

Instagramda Nasıl Hesap Gizlenir?

2022-11-13 21:06:25

Instagramda Nasıl Hesap Gizlenir?

İnstagram kullananlar, instagramlarını kullanırken güvenliklerine de önem vermelidirler. Bunun için sunulan hizmetlerden birisi de instagram gizli hesap özelliğidir. Bu özelliğini kullanmak isteyenler ınstagramda nasıl hesap gizlenir? İncelemesi yaparlar. Bu şekilde hesap gizliliğinin nasıl yapıldığı öğrenilebilir. İnstagram hesaplarını gizli kullananlar, güvenliklerini sağlayabilirler. Hesap gizliliği için, ilk olarak profile giriş yapılması gerekir.

Daha sonra ana sayfada yer alan profil fotoğrafının üzerine tıklanır. İlk olarak ayarlar, daha sonra gizlilik sekmeleri açılır. Açılan sayfada hesap gizliliği kısmından gizli hesap yanındaki butona basılmalıdır. Bu işlemden sonra kullanıcıların hesapları gizli kalır. Kendileri istemedikleri sürece de gizlilik devam eder.

İnstagram’da Gizli Hesap Nedir?

İnstagram kullanan çok fazla kişi vardır. Bu kullanıcılardan bazıları gizli hesap kullanmayı tercih ederken, bazıları açık hesap kullanır. İnstagram profilinin herkes tarafından görülememesi gizli hesap anlamına gelir. Bu kullanıcıların hesaplarını gizlemesinin farklı nedenleri olabilir. İlk açıldığı zaman herkese açık olan hesaplar, sonradan kullanıcıların isteklerine göre gizlenebilir.

İnstagram'da Gizlenen Hesap Açılabilir Mi?

İnstagram gizli hesap özelliğini çok fazla kullanıcı tercih eder. Bazıları hesapları devamlı gizli tutmayı tercih ederken bazıları sonradan gizliliği kaldırmak isteyebilirler. Bunun için gizleme özelliğine geçilirken takip edilen aşamalar takip edilmelidir. Zaten gizli olan hesapların karşısına direk gizliliği kapat şeklinde çıkar. İsteğe göre defalarca gizlenebilir ya da yeniden açılabilir.

İnstagram Hesabı Neden Gizli Kullanılmalıdır?

İnstagram hesabının gizli kullanılması, kullanıcılara çok fazla avantaj sağlar.

Bu avantajlardan bazıları şunlardır;

Takip isteği kabul edilmeyen kişiler, bilgileri ya da paylaşımları göremez.

Sahte hesap açmak gizli profiller için çok zordur.

Kullanıcılar takip isteğine yanıt vermediği sürece karşıdaki kişiler profil içini görüntüleyemez. Bu gibi avantajlardan dolayı instagram profili gizli kullanılabilir.

Markaların İnstagram Hesaplarını Gizlemesi Markaya Zarar Verir Mi?

İnstagram kullanıcıları kişisel hesapları için gizli hesap özelliğini kullanabilir. Fakat markalar bu özelliği kullandığında durum dezavantaja dönüşür. Çünkü profil görülemedikçe marka tanınamaz ve takipçi de kazanılamaz. Bu da markaya olumsuz yansır.

Instagram Hesabının Gizli Olmasının Dezavantajları

İnstagram hesabı gizli olduğunda;

Hesaplar büyütülemez ya da tanınamaz.

Profil için yatırım yapılsa da boşa gider.

Takipçi kazanılamaz. Hesaba gizli olanlar bu gibi dezavantajlarla karşılaşmaya hazırlıklı olmalıdır.