+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram’da GIF Oluşturma: Instagram Hikayelerinizi Zenginleştirin

Instagram’da GIF Oluşturma: Instagram Hikayelerinizi Zenginleştirin

2022-09-17 14:50:12

Instagram’da GIF oluşturma için kullanabileceğiniz çeşitli yöntemler mevcuttur. Instagram'da, animasyonlu resimler biraz farklı çalışır. Daha basittirler ve animasyonlu çıkartma işlevi gören arka planı yoktur. İşte Instagram için GIF oluşturma yöntemleri.

GIF'lerinizi Oluşturun

Elbette ilk adım, hesabınız için özel GIF'lere sahip olmaktır. Bu; Photoshop ile, GIPHY oluşturma aracı ile veya diğer araçlar kullanılarak yapılabilir.

GIPHY'de markalar ve sanatçılar için bir hesap oluşturun

Henüz yapmadıysanız, ilk adım markalar ve sanatçılar için GIPHY hesabınızı oluşturmaktır. Oradan, doğrulanmış bir hesaba sahip olmak için işleminize başlayabilirsiniz. Bu, Instagram ve Facebook gibi hizmetleri ararken GIF'lerinizin ve etiketlerinizin herkese açık ve dizine eklenebilmesi için temel gereksinimlerden biridir.

Bu ilk adımda, süreci hızlandırmaya yardımcı olabilecek bazı unsurlarımız var. Hesap ve ilk çıkartmalar kullanıma uygun hale gelene dek genellikle ortalama 4 ila 5 iş gün sürer.

Sayfanızın adınızla bir kullanıcı adı oluşturun. GIPHY'deki kullanıcı adınız, herhangi bir özel karakter ve sayı olmadan sayfanızın veya markanızın adı biçiminde, genellikle kullandığınız kullanıcı adı olmalıdır.

Bir Görünen Ad Ekleyin. Bu, sayfanızı ziyaret ettiklerinde görüntülenen ad olacaktır. Sanatçılar söz konusu olduğunda sahne adı uygun bir tercih olacaktır. Adınızı büyük bir özenle ve planlamayla seçin, çünkü değiştirmeniz gerekirse, onay için platform desteğiyle iletişime geçmeniz gerekecek. Kurumsal bir e-posta kullanın. Markalar kaydolurken kurumsal bir e-posta adresi kullanmalıdır

Web sitenizi ekleyin. Marka başvuruları, bu alanın çalışan bir web sitesiyle doldurulmasını gerektirir. Böylece, analiz ekibi mevcut bir şirket olduğunu doğrulayabilir ve kaydınızı doğrulayabilir. Bu alanda sosyal medya profilleri geçerli değildir.

En popüler sosyal ağınızı seçin. En iyi dijital varlığınızın URL'sini ilgili alana yazın. En çok takipçiye sahip sayfa veya en çok etkileşim ve gönderi sayısı.

İlk Resimleri Gıphy'ye Yükleyin

Ayrıca, kayıt sırasında en az 5 GIF veya çıkartma yüklemenizi de öneririz. Her zaman genel olarak ve GIPHY'ye içeriğinize her yaştan erişilebileceğini bildiren bir tür "yaş derecelendirmesi" olan G derecelendirmesi ile yükleyin. Başvurunuz onaylandıktan sonra GIF’leriniz kullanıma açılacak.

Ayrıca, SMM Panel hizmetleri ile kişisel/kurumsal sayfalarınızı organik olarak büyütebilirsiniz.