+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagramda Akış Yenilenemedi Sorunu Nasıl Çözülür?

Instagramda Akış Yenilenemedi Sorunu Nasıl Çözülür?

2022-11-05 10:45:23

Instagram sosyal medya hesaplarına, bilgisayar ve cep telefonu üzerinden erişimler yapılabiliyor. Instagram hesabı oluşturanlar, kullanmaya başladıklarında bazı zamanlarda uygulama kısıtlama sorunları ile karşılaşabiliyor. En sık karşılaşılan sorun akış yenilenmedi sorunudur. Instagram da akış yenilenemedi sorunu nasıl çözülür? Bu sorun hesabınıza giriş yaptığında fotoğraf ve video yükleme yapmaması şeklinde görülür.

Instagram Akış Yenilenemedi Sorununun Nedenleri

Instagram platformu, dünyada aktif kullanıcı sayısı en fazla olan sosyal medya ağıdır.

Akış yenilenemedi sorununun nedenleri şunlardır;

  • Instagram sunucularının çökmesi,
  • Cihazınızın internet bağlantısında yaşanan sorunlar,

Akış yenilemedi sorunun temelinde bu iki neden yatıyor. Kullanıcılar önce kendi internet bağlantılarını kontrol ederek sorunu çözebiliyor.

Instagram Akış Yenilenemedi Hatasının Çözüm Yöntemleri

İnternet bağlatışı kaynaklı sorunların çözümleri için kullanıcılar çeşitli kontrolleri yapar. Her zaman ilk iş sorunun kaynağını tespit etmektir. Instagram sunucularından kaynaklı sorun olduğunda kullanıcının yapacağı bir şey yoktur. Kullanılan cihazın internet ayarları kontrol edilmeli ve farklı sitelere erişim yapılmaya çalışılarak bağlantı olup olmadığı görülmelidir.

Instagram Uygulamasının Yüklenmesi

Cep telefonunuza yüklemiş olduğunuz ınstagram uygulamasının bazı ayarlarının, telefon özellikleri tarafından engellenmiş olması, akış yenilenemedi sorunu ile karşılaşmanıza neden olabilir. Bunun için en iyi çözüm, telefonunuzda yüklü olan uygulamayı kaldırmak ve sıfırdan yeniden yüklemektir. Instagram uygulamasını yeni yüklediğinizde, kullanıcı girişi yaptığınız anda yeni veri akışlarının geldiğini görebilirsiniz.

İnternet Bağlantı Kontrollerinin Yapılması

Instagram akış yenilenemedi sorunu daha çok internet bağlantı sorunlarından kaynaklanabiliyor. Sorunun internet kaynaklı olduğunu anlamak için diğer sosyal medya ağlarına giriş yapabilirsiniz. Cep telefonunuzda interneti wi-fi ağ üzerinden kullanıyorsanız, modeminizi kontrol edebilirsiniz. Modeminizi kapatıp belirli bir süre bekledikten sonra yeniden açabilir ya da resetleme yaparak bağlantıları yenileyebilirsiniz.

Instagram Desteği Almak

Instagram sunucularından kaynaklı sorunlarda kullanıcıların bireysel olarak yapacakları bir şey yoktur. Bunun için Instagram hesabı olanlar, hesap ayarları bölümündeki yardım seçeneğini kullanarak, sorun bildir seçeneği ile sorunlarını instagram’a gönderebilir. Instagram kullanıcı sorunlarının çözümü için sistem ve kullanıcı hesap erişim kontrollerini yaparak sorunun çözümü için önerilerde bulunur.