+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
İnstagram ve Facebook Kullanma Yaşları Nelerdir?

İnstagram ve Facebook Kullanma Yaşları Nelerdir?

2022-10-30 08:34:47

Sosyal medya uygulamalarında belirli bazı kurallar bulunur. Özellikle İnstagram ve Facebook uygulamaları günümüzün en popüler uygulamaları arasındadır. Belirtilen kurallara göre uygulamaların kullanılması gerekir. Uygulamalara üye olacak kişilere birçok soru sorulur. Uygulamalar özellikle yaş sınırına çok dikkat eder.

Kayıt olurken kullanıcıların doğum tarihini girmesi istenir. Kullanıcılar doğum tarihlerini girerek sisteme kayıt olabilir. Sistemde kayıt olunan tarihler kontrol edilir ve belirli yaş sınırlarına uygun olup olmadığı tespit edilir. İnstagram ve Facebook tarafından kullanıcıların belirli yaşlarda olması gerekir. Instagram ve facebook kullanma yaşları nelerdir? Sorusuna 18 yaş ve üzeri cevabı verilir.

İnstagram Yaş Sınırı

İnstagarm uygulaması tüm dünyada aktif olarak kullanılan bir uygulama türüdür. İnstagram kullanmak için belirli bilgiler girilerek üye olunması gerekir. Üye olma esnasında kullanılan bilgiler arasında doğum tarihleri bulunur. İnstagram daha iyi bir yetişkin ortamı oluşturmak adına belirli yaş sınırları koyar. 18 yaşından küçük olan bireylerin hesapları kullanmasına izin verilmez.

Facebook Uygulamasında Yaş Sınırları

Facebook uygulaması herkesin gündelik hayatta ziyaret ettiği bir uygulamadır. Uygulamanın içeriğinden faydalanmak için üye olma işlemlerinin yapılması gerekir. Her sistemde olduğu gibi Facebook sisteminde de yaş sınırını teyit etmek gerekir. 18 yaşında veya daha büyük olduğunu belirten kullanıcılar sisteme üye olabilir. 18 yaşından küçük olan kullanıcıların Facebook üyesi olması mümkün değildir.

Uygulamalarda Yaş Sınırlaması

Facebook ve İnstagram uygulamalarında bazı kurallar bulunur. Kullanım yapılırken mutlaka kurallara uygun şekilde hareket edilmesi gerekir. Özellikle yaş sınırı her iki uygulama için de geçerlidir. 18 yaşından küçük olan kullanıcıların hesap açması veya işlem yapması mümkün değildir.

İnstagram ve Facebook Uygulamaları Kaç Yaşında Olanlara Yasaktır?

İnstagram ve Facebook tüm dünyada kullanılan uygulamalar olması nedeniyle belirli kurallara sahiptir. Yaş sınırlaması bulunan uygulamalarda belirli kurallar da bulunur. 18 yaşından küçük olan her birey için belirtilen uygulamalar yasaktır.

18 Yaşından Küçükler Kullanabilir mi?

18 yaşından küçük olan kişilerin İnstagram ve Facebook üyesi olması yasal değildir. Uygulamalarda yaş sınırlaması olmasından dolayı, 18 yaşından büyük olmak gerekir.