+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram Üzgünüz İsteğinizle ilgili Bir Hata Uyarısı Neden Oluşur?

Instagram Üzgünüz İsteğinizle ilgili Bir Hata Uyarısı Neden Oluşur?

2022-10-10 10:15:41

Birçok kişinin fenomen uygulaması olan instagram uygulamasında bazen istenmeyen hatalar ile karşılaşılmaktadır. Bu hatalar kişileri zora soksa da çözümleri olan basit hatalardır. En çok karşılan hata ise ınstagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir hata uyarısı neden oluşur? hatasıdır. Çözümü oldukça basit olan bu hata neden olur ve nasıl düzeltilir kısaca bir göz atalım.

Teknik Sorundan Kaynaklı Olabilir

Instagram uygulamasında böyle bir sorun yaşıyorsanız hatanız tamamen geç yanıt vermekten kaynaklanmaktadır diyebiliriz. Bu durum kısaca teknik sorunun var olduğunu ifade eder. Yani fotoğraf paylaştığınız esnada fotoğrafın çok yavaş bir şekilde paylaşılması yada paylaşma esnasında sürekli sorun yaşanması bu duruma örnektedir. Bir başka örneği ise karşı tarafın paylaşmış olduğu fotoğraf veya videoların açılmamasıdır.

Sorunun Ana Kaynağını Bulmalısınız

Instagram bazen kişinin bulunmuş olduğu konumdan kaynaklı hatalar da verebilmektedir. Yani internetiniz o an tam çekmeyebilir ve size uyarı hatası verebilir. Bunun için ilk adım olarak herhangi bir uygulamayı açmak ve internetin o uygulamada da çalışıp çalışmadığını kontrol etmek olmalıdır. Eğer ki internetiniz olduğu halde hala bu hata ile karşılaşıyorsanız telefonunuzu bir VPN' e bağlayıp denemelisiniz. VPN ile sorununuzu rahatlıkla çözebilirsiniz. VPN' i yaklaşık 1-2 saat sonra kapatıp tekrardan instagram uygulamasına giriş yapmaya çalışın. Böylelikle hata uyarısının ortadan kalmış olduğunu göreceksiniz.

Instagram Hesabına Hatadan Kaynaklı Girilemiyor

İlk olarak kullanmış olduğunuz cihazdan instagram uygulamasını açın ve kullanıcı adı ile şifreyi girerek hesabınıza giriş yapın. Ardından profil sekmesine tıklayın ve oradan da üç nokta işaretine basarak ayarlar sekmesine giriş yapın. Ayarlar kısmında hesabımı dondur adlı seçenek yer alacaktır. Hesabımı dondur seçeneğini aktif hale getirin ve yaklaşık 4 ile 5 saat kadar hesabımı bu şekilde bekletin. Bu sürenin ardından hesabınıza tekrardan giriş yapın ve böylece hesabı aktifleştirmiş olun. Tüm bunlar sonunda sorunun çözümü ortadan kalmış olacaktır. Eğer ki hala hata mesajı ile karşılaşırsanız sorunun sebebi %90 ınstagram uygulamasından kaynaklıdır ve sizin yapabileceğiniz başka bir durum yoktur.