+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram Üzerinden Ürün Satışı: Önemli İpuçları

Instagram Üzerinden Ürün Satışı: Önemli İpuçları

2022-10-29 17:15:36

Instagram üzerinden ürün satışı Instagram'ın tüm kullanıcıları için sunduğu, işlevlerden biridir. Bu yazıda, platformda ürün satışına dair ipuçlarına ulaşabileceksiniz.

Instagram Mağaza’da Ürün Satışı İçin Neye İhtiyaç Duyarsınız?

Instagram Mağaza’da satış yapmak için, kalitenin bir parçası olduğu için bir dizi gereksinimi karşılamanız gerektiğini anlamalısınız. Ancak endişelenmeyin, o kadar da zor değil çünkü çok kısa sürede hepsini yerine getirebilmeniz mümkündür.

İlk olarak, zorunlu bir gereklilik olarak Instagram'da çok iyi yapılandırılmış bir işletme profiline sahip olmalısınız. Facebook'ta, Instagram Mağaza tarafından kullanılacak sözde "hayran sayfası" sahibi olmanız gerekir.

Bu işletme profilini Facebook ağındaki sayfanızdaki ürün kataloğuna bağlayın.

Fiziksel ürünler satmalısınız, hizmet vermemelisiniz.

Aktif bir kullanıcı olduğunuzdan emin olmak için Instagram'ınızda kendi gönderilerinizden 10 tanesine sahip olmalısınız.

Instagram Mağaza, yalnızca Instagram'ın en son sürümünde bulunan bir işlevdir.

Tüm gereksinimleri hazırladığınızda, satış yapmak için Instagram onayını beklemeniz gerekir. Bekleme süresi uzayabilir ancak endişelenmeyin. Her şeye uyuyorsanız, prestijli Instagram alışveriş merkezine dahil olmamak için hiçbir neden yok. Bundan sonra, sadece çalışmanız ve müşterilerinize en iyisini sunmanız gerekir.

Istagram Mağaza Avantajları

Instagram Mağaza kesinlikle satmak ve satın almak için en iyi platformdur. Bunun nedeni, kanala giren tüm kullanıcılara en iyi deneyimi sunabilmesidir.

Instagram Mağaza’nın en önemli faydaları şunlardır:

Yeni bir satış kanalıdır, bu nedenle firmanızı yeni müşterilere ve yeni fırsatlara açabilme kabiliyetine sahiptir, bu sayede çok güçlü bir site olarak pekiştirmektedir.

Geleneksel müşterilerinizle bu platformda elde edebileceğiniz yenilerini entegre etmenize izin verdiği için özel bir sistem değildir.

Markanızı güçlendirin ve yeni müşteriler edinin, çünkü Instagram Mağaza’ya girmek, şirketinizi bir sonraki seviyeye taşımaktan başka bir şey değildir.

Sonuçlar kesin, çünkü sahip olduğu milyonlarca aktif kullanıcısını hatırlayalım, satışlarınızın artmaması imkansız, çünkü 800 milyon satış imkanınız var.

İnstagram Alışveriş satmak ve satın almak için doğduğu için, yani ona katılan herkes, bu niyetlerden herhangi birine sahip oldukları için potansiyel müşteri olacaklar.


Satışlarınızdan yeterli dönüşü alamayacağınız endişesi içerisindeyseniz, SMM Panel hizmetlerinden de yararlanarak çok sayıda takipçiyi mağazalarınıza çekebilmeniz de mümkündür.