+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram Url Kopyalama Nasıl Yapılır?

Instagram Url Kopyalama Nasıl Yapılır?

2022-10-23 14:34:52

Instagram üzerinden farklı bir sosyal ağda paylaşılmak üzere URL link kopyalama yapılması gerekmektedir. Belirlenen gönderiler için kopyala yapıştır özelliği de vardır.

İnstagram, kullanıcı odaklı bir program sunmaktadır. Şikâyetçi olunan konu hakkında bir çözüm sunmaktadır. Bir profilin linki önceleri paylaşılamazken güncellemeler ile bağlantıyı kopyalama işlemi ile dilediğiniz yerde paylaşım yapabilirsiniz.

İnstagram’daki herhangi bir URL kopyalama ve paylaşma için ilk olarak instagram’ın son sürümünü eklemeniz gereklidir. Android ve iOS kullanımları ile ilgili mağazalara başvurarak mevcut güncellemeleri kontrol ediniz.

Kendi profil linkinizi kopyalamak için hesabınıza giriş yapıyorsunuz, öncelikle 3 çizgi alanına tıklıyorsunuz, sonrasında ise QR Kodu yazan kısma tıklayınız. QR kodu kısmına girildiği anda, Instagram kullanıcı adınızın olduğu kısmı göreceksiniz. Sağ üst köşede kırmızı olarak beliren kutucuğa alınmakta olan paylaş butonuna tıklayınız

Instagram Profil Linkleri Nasıl Paylaşılır?

Bir kişinin profilini gönderisini veya yapılan herhangi bir gönderinin paylaşımı için aşağıdaki adımları izleyiniz.

Farklı Kişinin Paylaşım URL’sini Kopyalama

Beğenilen bir Instagram profil linkini kopyalama ve URL’sini kendi alanınızda veya farklı sosyal medyalarda paylaşım yapmak için belirli adımlardan oluşmaktadır.

Instagram sayfanızdaki büyüteç resmine tıklayınız ve kopyalama işlemi yapacağımız kişinin hesabı çıkmaktadır. Sonrasında hesaba tıklandığında kendi profilinize benzer bölümler gelmektedir.

Instagram URL kopyalaması yapmaktan ziyade linki şu alanda paylaş sekmesi ile herhangi bir sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

İnternet Üzerinden Link Kopyalama Nasıl Yapılır alt kopyalama nasıl yapılır”?

Bir diğer yöntem ise Web üzerinden paylaşımın bağlantı URL alınmaktadır. Yapılması gereken şey mevcut cihaz ile Instagram Web sitesine giriş yapmanızdır. Giriş yapılan site sonrası hangi kullanıcı ile paylaşmış olduğu resim ya da videoyu kopyalayarak belirttiğiniz kişinin paylaşımının üzerine tıklayarak devam edebilirsiniz. Bu şekilde daha kolay ve hızlı bir yöntem ile Instagram kopyalama işlemini gerçekleşitirebilirsiniz. Kopyalama işlemi sonucu daha kolay işlem sağlanmaktadır.

Instagram Storry Linki Kopyalama Nasıl Olur?

  • Instagram hesabınızı açınız.
  • Açmak istediğiniz hikâyeye giriniz.
  • Hikâyeyi açtıktan sonra 3 çizgi alanına giriniz.
  • Bağlantı kopyala ve yapıştır alanına tıklayınız.