+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram Toplu Fotoğraf Yükleme Nasıl Yapılır?

Instagram Toplu Fotoğraf Yükleme Nasıl Yapılır?

2022-11-13 20:05:40

Instagram Toplu Fotoğraf Yükleme Nasıl Yapılır?

Sosyal medya uygulamaları arasında en hızlı gelişim gösteren uygulamalardan biri olan ınstagram toplu fotoğraf yükleme nasıl yapılır? Çoklu fotoğraf özelliği ile kullanıcılarına farklı bir kullanım tarzı sunan instagram için yapılacak olan bu yeni güncelleme için instagram’ın uzun süredir beklenen bir güncellemeyi piyasaya sunacağı kesinlik kazanmıştı.

Instagram Çoklu Fotoğraf Özelliği Nedir?

Çoklu fotoğraf özelliği diğer adı ile herkes tarafından bilinen albüm özelliği instagram’ın uzun zamandır ihtiyaç duyulan bir özelliği olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü söz konusu özellik ile birlikte artık tek bir seferde birden fazla fotoğraf paylaşımına izin veriyor. Aslında bu sorun uzun süredir söz edilen ve bir konuydu.

Bir seferde birden çok paylaşım yapmak istediğiniz zamanda ardı ardına sürekli olarak paylaşımlar yapmanız gerekiyordu. Böyle bir durumla karşılaştığınızda uygulamanın sürekli olarak paylaşım yapan kullanıcılara belli bir sınırlama uyguladığı ve hatta bazen bu kullanıcıların hesapları belli bir süreliğine durdurulduğu biliniyor.

Instagram Çoklu Fotoğraf Paylaşma Sorunu Niçin Oluyor?

Hepinizin bildiği gibi instagram sürekli olarak güncellenip gelişmekte ve kendini revize eden bir platform. Bu bağlamda geçtiğimiz ayda tanıtımı yapılan çoklu fotoğraf paylaşma özelliği çoğu kullanıcı tarafından beğenildi ve hali hazır bir şekilde kullanılıyor. Ancak bazı hesaplarda çoklu fotoğraf paylaşma özelliğini kullanmaya yarayan butonda gözükmüyor. Problemin başlıca temel nedeni instagram’ın güncellemelerinin tüm aygıt ve cihazlarda hesaplarda aynı anda aktif durumda olmamasıdır.

Instagram Çoklu Fotoğraf Paylaşımı Nasıl?

Instagram uygulamasında çoklu fotoğraf paylaşımı yapmak mümkündür. Daha önceleri sponsor reklamlar bölümünde yer alan çoklu fotoğraf paylaşma işlemini herkes yapabilir.

Instagrama girin ve alt bölümde+ işaretine basınınız.

Bu sayfada galeri kısmı üzerinden birden fazla seç yazısına tıklayarak devam edin.

Tek seferde toplamda 10 adet fotoğraf seçebiliyorsunuz.

Seçilen fotoğrafları normal konumda olduğu gibi seçip ileri deyiniz.

Bu şekilde instagram uygulamasında çoklu fotoğraf yükleyebilir ve takipçilerinize paylaşım yapabilirsiniz.

Instagram Çoklu Fotoğraf Paylaşma Sorunu Çözümü Nasıl?

Problem tamamen Instagram’ın en son sürüm güncellemelerini belli zaman boyunca sadece belli hesaplar için yayınlaması ile ilgilidir. Bu durumda güncellemenin sizin hesabınıza ne zaman hangi tarihte yansıyacağı net belli değil. Bu süreç boyunca hesabınızı sildikten sonra tekrar aktif etmek, dondurmak ve tekrar açmak, telefonunuza format atmak gibi size faydası olmayan gereksiz uygulamalardan kaçınmalısınız.