+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
İnstagram Reels Videolarında Kullanılan Şarkıların Önemi

İnstagram Reels Videolarında Kullanılan Şarkıların Önemi

2022-10-24 10:17:19

İnstagram günümüzde en çok kullanılan sosyal medyalar arsındadır. İnstagram her geçen gün özelliklerini arttırarak kullanıcılara yeni imkanlar yaratmaktadır. İnstagramın son özelliklerinden biri olan reels videolar kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Reels Neden Önemli?

İnstagramın son özelliği olan reels video da kendi tarzınızı kolaylıkla yaratabilir yeni akımlar ortaya koyabilirsiniz. Çektiğiniz fotoğraf ve videoları kurgulayarak isteğiniz müzik ile tamamlayabilirsiniz. Reels videolarda ki asıl amaç kendi tarzınızı yaratmak olacaktır. Hem eğlenceli hem de duygusal klipler yaratmanız mümkündür. Videonuzda tercih edeceğiniz müzik ise oldukça önemlidir. Daha çok izlenme kazanmak için ınstagram reels videolarında kullanılan şarkıların önemi oldukça fazladır.

İnstagram Reels Sesleri Nerede?

İnstagram müzik özelliği bir süre önce başlayarak hikayelerinizde farklı bir tarz yaratmaya yardımcı olmaya başlamıştır. Son zamanların gözdesi olan reels videolarına da müzik eklemeleri yaparak videonuzu zenginleştirmeniz mümkün olmaktadır. Reels videoların da beğendiğiniz bir sesi kaydedebilir ve videonuz bittiğinde kaydedilenler seçeneğinden ulaşmanız mümkün olmaktadır.

İnstagram Keşfet Reels Videoları Neye Göre Sıralanıyor?

İnstagram keşfet bölümü ile dünyanın her yerinden videoları görmeye olanak sağlıyor. Çoğu kullanıcı keşfet kısmına düşerek hem izlenme hem de takipçi sayısını arttırmayı hedeflemektedir. Keşfet kısmına düşmek iççin en çok aranan kelimeleri postunuzun altına ekleyebilir ve en çok kullanılan sesleri tercih edebilirsiniz. İnstagram keşfete düşmek için anahtar kelimeleri kullanabilirsiniz.

Reels Videoları Galeriye Nasıl İndirilir?

Kullanıcılar oluşturdukları videoları galerine indirmek isteyerek başka sosyal medya hesaplarında paylaşmak isteyebilirler. Bunun için yapılması gerekenler;

İlk olarak reels videonuzu oluşturun

Videonuza uygun müziği belirleyin

Videonuzu oluşturduktan sonra ister taslak olarak kaydedebilir isterseniz paylaşabilir ya da sadece galerinize indirebilirsiniz.

Videonuzu taslak olarak kaydetmek daha sonra paylaşmanıza yardımcı olacaktır. Taslaklar bölümünden reels videolarınıza ulaşabilirsiniz.

Keşfete Düştüğümü Nasıl Anlarım?

İnstagram da keşfet kısmına düşmeniz daha fazla izlenme kazanmanızı sağlayarak videonuzun daha çok kişiye ulaşmasına ortam hazırlayacaktır. İnstagram keşfete düştüğünüzü anlayabilmek için işletme hesabına geçmeniz en kolay seçenek olacaktır. İşletme hesabı pek çok istatistiğe ulaşmanızı sağlayacaktır.