+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram Kullanım Rehberi

Instagram Kullanım Rehberi

2022-11-29 07:20:47

Instagram kullanım rehberi ile profillerinizin etkileşimini artırmak çok daha kolay hale gelecek. Instagram'da bir hesap açmak, biyografiyi yazmak ve içerik yüklemeye başlamak pek de zor bir şey değiş. Zor olan, bu yayınların birçok insana ulaşmasını, onların sizi beğenmesini ve etkileşimde bulunmasını sağlamak ve takipçi eklemektir.

Instagram Kullanım Rehberi: Püf Noktalar

Gönderilerden önce ve sonra etkileşim kurun. Bu yazılmamış bir kuraldır, ancak işe yarar. Bir resim veya video yüklemeden önce, beğeniler ve yorumlar yoluyla ağın diğer kullanıcılarıyla iki veya üç dakika etkileşim kurmaya çalışın ve içeriğinizi yükledikten sonra işlemi tekrarlayın.

En iyi zamanları seçen ve hashtag öneren programlar. Takipçilerinizi analiz edebilir ve internete hangi ülkeden bağlandıklarını hesaba katarak en aktif olmaları gereken saatleri belirleyebilir veya bir programın sizin için yapmasına izin verebilirsiniz. Ücretsiz, deneme sürümüyle ve ücretlidirler. Bu programlardan bazıları, son derece rekabetçi bir etiket olup olmadığını veya öne çıkan yayınlar arasında yer almanın kolay olup olmadığını değerlendirmek için, bu etiketlerle şimdiye kadar kaç yayın olduğunu belirten hashtag önerileri sunar. Unutmayın ki Instagram'da, takipçilerinizin yanı sıra, hastag'leri de takip edebilirsiniz.

Belirli bir hashtag kullanan kişileri takip etmek için uygulamalar (geri dönüşümlü olabilir). Size çalışma saatlerinden tasarruf etmek için tasarlanmış birçok program ve uygulama vardır. Ve Instagram için bir tür uygulama, seçtiğiniz bir veya daha fazla hashtag paylaşanları otomatik olarak takip etmenize olanak tanır. Belirtilen süreden sonra otomatik olarak takibi bırakmanıza izin veren programlar bile vardır (genellikle 48 saat veya bir hafta).

Instagram kullanıcısının katılımını tahmin etmek için bakılan şeylerden biri de takipçi ve takip oranıdır. Birincisinin sayıca ikinci olanlardan çok daha fazla olması sizin için uygundur, yoksa hesabınızın sub4sub yaptığından şüphelenilir, bu da potansiyel sponsorlarda büyük güvensizliğe ve genel olarak yayınlarınızdan para kazanma söz konusu olduğunda.

IGTV için görüntülemeler satın alın. IGTV, dev YouTube ile rekabet etmeye çalıştığı güçlü bir Instagram bahisidir. Daha önce hangi videoların gösterildiğini kontrol eden algoritmanın her videonun taşıdığı görüntülemeleri hesaba kattığı biliniyor ve ayrıca IGTV formatının sosyal ağda giderek daha fazla ağırlık kazanması bekleniyor ve bu durum söz konusu olabilir. Bu noktada SMM Panel hizmetleri tam da size göre.