+90 850 307 82 52
destek@smmturk.com
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
Smmturk.net - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin
Instagram Keşfet Nasıl Açılır?

Instagram Keşfet Nasıl Açılır?

İnstagram'da ön plana çıkmak isteyen binlerce kişi keşfete çıkmak için çaba harcıyor. Sosyal medya algoritması keşfette göstereceği paylaşımlar için bazı kriterler arıyor. Bunları bilmeden çaba harcamak sonuç vermeyecektir. Bundan dolayıinstagram keşfet nasıl açılır? adlı makalemizde süreç hakkında detaylı bilgiler vermeye çalışacağız.

Keşfete çıkmak için öncelikle şu kriterler önemlidir;

  • Takipçi sayısı
  • Beğeni Sayısı
  • Düzenli paylaşım yapılıyor olması

Özellikle bu unsurlar, son derece önemlidir. Popüler olmayan, az takipçili hesaplar, ne yazık ki kolay kolay keşfete düşemezler. Bunun için öncelikle belirli bir takipçi sayısına ve buna bağlı olarak ciddi beğeni sayısına ulaşmak gereklidir.

İnstagram Keşfet Nedir?

İnstagram kullanan hemen herkesin dilinden düşürmediği Keşfet tam olarak nedir? Platform içinde her an çok sayıda paylaşım yapılıyor. Ancak, keşfete düşen paylaşımlar çok daha fazla dikkat çekiyor. Algoritma, kullanıcıların ilgi düzeylerine göre, onlara içerik öneriyor. Algoritma, bunu ise söz konusu paylaşımları yapan hesabın, gerçekten çok sayıda takipçisi olduğuna kanaat getirirse yapıyor. Yani, sahte takipçili hesaplar, süzgeçten geçmeyi başaramıyorlar.

İnstagram Keşfet Neden Önemlidir?

Maksimum takipçiye ulaşmanın en kolay yolu, platformun olanaklarından sonuna dek istifade edebilmektir. Keşfet, maksimum takipçiye ulaşmanın en efektif yoludur. Bundan dolayı, daha fazla kişiye, markalara ve potansiyel müşterilerine ulaşmak isteyenler, keşfete düşmeyi amaçlıyorlar.

İnstagram Keşfete Çıkmak İçin Yapılması Gerekenler

İnstagram'da keşfete çıkmak için, takipçi sayısı, beğeni sayısı gibi kriterlerin önemli olduğunu belirttik. Ancak, hepsi bu kadar değil. Buna ilave olarak, düzenli ve kaliteli içerikler oluşturmak gereklidir.

İnstagram Keşfet İçin İlgi Çeken Paylaşımlar

Keşfete düşmek için yapılması gereken ilk şey, ilgi çekici paylaşımlar hazırlayabilmektir. Bu sayede, beğeni alan paylaşımın keşfette yer alma ihtimali artar. Bunun yanı sıra, hesabın takipçilerini analiz etmesi gereklidir. Takipçilerin ilgi alanları neler ve hangi saatlerde aktif oluyorlar.

İnstagram Keşfete Çıkmak İçin Hashtag Önemli

İnstagram algoritması için önemli bir diğer unsur, hashtag'lerdir. Mutlaka etikete uygun içerikler hazırlanmalıdır. Bu titizlikle hazırlanmış içerikler sayesinde çok daha fazla öne çıkmak ve keşfete düşmek mümkün olur.